Mikor mondjam el a legjobb barátnőmnek hogy állapotos vagyok?
Elég régóta próbálkoznak és kiderült legutóbb, hogy barátnőmnél vannak hormongondok. Az előző pasijával akartak gyereket szétmentek, nekünk akkor úton volt az első. Azóta mással él, de hosszú ideje nem sikerült, épp kivizsgálásokban vannak. Erre nekem jön a második..Nem akarom hogy rosszul érezze magát, bár tudom örül az örömömnek, de milyen rossz lehet már, hogy végignézi nekem a 2.jön már, neki meg egy se jött össze.
Mikor mondjam meg neki?és egyáltalán hogy? :-( olyan rossz ez...
Én hamar elmondtam neki (több éve próbálkoznak a párjával), és a nyakamba ugrott örömében.
Most sokat beszélgetek vele, mert a második babát tervezzük, és támogat.
Ő a legjobb barátnőm, mindenben mellettem áll és én is mellette. Soha nem haragudott rám azért, mert nekünk összejött, neki pedig nem. Az igazi barát ilyen.
Tudom rossz, de ha titkolnád sokáig előle, az mennyivel lenne jobb?
"Anna, állapotos vagyok. Remélem támogatni fogsz a terhességem alatt, úgymint ahogy én támogatlak téged, míg te is részesülsz ebben."
Így. Ha tényleg legjobb barátnőd, örülni fog neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!