5hetes+5 napos terhes vagyok és pár napja elkezdődtek a rosszullétek. Ki mit tapasztalt ennyi idősen? Mi a legjobb módszer rosszullétek ellen?
Figyelt kérdés
Leginkább éjjel vagyok nagyon rosszul, hányinger, hidegrázás, úgy érzem magam mintha beteg lennék, fáj a bőröm ha hozzáérek. De ez csak éjjel van. Napközben sokkal jobban vagyok.2014. máj. 19. 09:33
1/5 anonim válasza:
Ennek az állapotnak ami nálad van, semmi köze a terhességhez.El kéne menned dokihoz.
2/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Menj orvoshoz, mert ha valami vírus, akkor árthat a babának.
3/5 anonim válasza:
Szia, ugyan annyi idős vagyok mint te, de ilyen tüneteim nincsenek :/ Szerintem is doki...
Nálam csak a szokásos tünetek vannak, reggeli émelygés (mintha másnapos lennék), mellfájdalom (estefelé intenzívebb).
4/5 anonim válasza:
Hogy vagy, kedves kérdező? (2-es válaszoló voltam)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már sokkal jobban. Valamit elkaptam, fájt a torkom és a fejem is, de úgy látszik csak két napig tartott. Hála Istennek. Amúgy nekem is inkább a mellfeszülés van és a rossz gyomor érzése. Nem kívánok semmit, szinte mindentől undorodom. Még csokit sem tudok enni és az sem mindegy hogy mit iszok. Eddig a kivi szörpöt imádtam most meg úgy érzem hogy nem esik jól.Próbáltam gyümölcs teát ami egy napig jól esett, utána már az sem. Már nem is tudom hogy mit igyak.
2014. máj. 21. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!