Mi a legjobb módszer a teherbeesésre?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok , kései peteérésem van most kaptam rá Clostybegit , bár még nem betgedtem meg!Nem tudom hogyan kezdjem el szedni?!Állítólag ettől teherbe eshetek?2013. febr. 15. 09:44
1/9 anonim válasza:
Az a jó, ha nem betegedtél meg!
Bár ebben az influenzaszezonban sajnos van rá esély.
Egyél sok vitamint!
3/9 anonim válasza:
Én a hőmérős módszert választottam. Bejött, már az első alkalommal.
4/9 anonim válasza:
Nálunk a napi szex jött be. Első hónapban összejött a baba.
Amúgy a menzeszt miért kell megbetegedésnek hívni?
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket!De ez a hőmérőzés mi is tulajdonképpen? ( Nem tudom miért mondom "megbetegedésnek" ) Így szoktam meg! :)
2013. febr. 15. 10:47
6/9 anonim válasza:
Minden reggel azonos időpontban még felkelés előtt az ágyban fekve (ez nagyon fontos, különben nem lesz hiteles) megméred a hőmérsékleted. Felírod minden nap. Amikor peteérés van, akkor ugrik ki legjobban a hőmérséklet, majd pár napig így is marad, aztán visszaáll a normálra. Ha minden nap felírod, megkapod a hőgörbéd, tudod, hogy mikor van peteérés.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! ;)
2013. febr. 15. 12:48
8/9 anonim válasza:
Szia..Nem a clostilbegyttől fogsz teherbe esni:),de biztos okoz majd peteérést, ami ügyebár alapfeltétel a teherbeesésnek..Ha kiirták biztos elmondták hogyan kell szedni.. Minden eset más és más. Nekem napi 2 szemet kellett szednem a 3ik ciklusnaptol az 5ikig. De beszéltem másokkal akiknek szintén kiirták, és máhogy szedték.Orvosi utasítása szerint kell szedni..Ráérsz akkor kiváltani ha megjött.
9/9 anonim válasza:
Bocsi elírtam a 3ik naptól 5 napon át a 8adik napig kellett szednem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!