Ha egy lány kimondja egy fiúnak, hogy te vagy a legjobb barátom, akkor barátzóna? Nincs onnan kiút?
Figyelt kérdés
Beszélgettünk egy hétvégi buliban többen, és a lány a haverok előtt mondta hogy de jó hogy összetalálkoztunk, már hiányoztam neki, és én vagyok a legjobb pasi barátja. Majd rámnézett és kérdezte hogy ugye így van? Aztán elhívott táncolni. Azt hittem leég a bőr az arcomról a többiek előtt mikor kimondta. Inkább ne mondott volna semmit. Tudom hogy ezek alapján csak barát lehetek, de hogy szoktassam le erről, hogy ez nekem nagyon ciki? Nem kell mondogatni, csak jól érezni magunkat és kész. Jól gondolom?ma 13:25
11/14 anonim válasza:
De mégis miért nem léptél soha, ha te nem barátságot akarsz?
13/14 anonim válasza:
Maradj a barátjaként melette, és ha dobják, simán megtudod majd dugni, a lelki gyengeségét kihasználva.
14/14 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy te a nőket nem tartod embernek, barátnak, leszarod, csak baszni akarsz, baszni, baszni, baszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!