Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Sose voltak nagyon barátaim...

Sose voltak nagyon barátaim csak ismerőseim hogyan változtassak ezen?

Figyelt kérdés
kedves, barátságos, de kicsit impulzív személyiségem van, nem fogadom el ha bántanak az emberek vagy beszólogatnak.

jan. 31. 12:06
 1/4 A kérdező kommentje:
sose volt kivel elmennem bulizni, moziba stb. meg olyan kell akire tudok számítani.
jan. 31. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Nézd, én 43 éves vagyok és egy kezemen meg tudom számolni, hány embert mondhatok barátnőnek/barátnak. Mondjuk, én inkább magamnak való típus vagyok, még ha szórakozni jártam, akkor sem igényeltem, hogy jöjjön velem valaki. Néha persze hiányzik, hogy valakivel beüljek egy üdítőre valahova és beszélgessünk, de kimondottan nem mondanám magam társasági embernek, elvagyok a magam világában.

Lehet, hogy nálad is valami hasonlóról van szó, csak még nem ismerted meg önmagad. Ha valóban hiányoznak az életedből barátok, akkor nyiss a külvilág és az emberek felé.

jan. 31. 12:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Kicsit nehézkes, de a te kezedben van a megoldás kulcsa. Változtatsz magadon, akár egyedül, akár pszichológussal, ha az impulzív személyiséged megváltozik, te is jobban nyitsz majd az emberek felé, és az emberek is feléd.
jan. 31. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is az impulzív személyiségeden lenne jó kicsit úrrá lenni, közben pedig próbálj meg minél több programra eljárni, ami számodra szimpatikus. Keress hobbit is, lépj be azokhoz köthető FB csoportokba és legyél nyitott. Nem mindig könnyű barátokat keresni és találni, de nem szabad feladni, hanem türelemmel kell lenni.
jan. 31. 17:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!