Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Azzal mit lehet kezdeni, hogy...

Azzal mit lehet kezdeni, hogy ha valakivel 7 éve jóba voltunk, írtunk egymásnak szinte naponta, majd hirtelen elkezdett egyirányú lenni a kommunikáció, majd a végén egyik pillanatról a másikra eltűnt?

Figyelt kérdés

Az lejött, hogy nem akarja tartani velem a kapcsolatot, de erre most mit kellene reagálnom? Írjak neki még valamit vagy csak simán el kellene engednem?

Korábban már úgy finoman szóvá tettem, hogy nem nagyon ír, de semmi konkrétumot nem mondott, hogy baj lenne velem, csak annyit, hogy sok a dolga. Aztán erre másnap valami kapcsán rá is cáfolt, hogy ráér.

ma 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd. Biztosan lett valódi kapcsolata vagy csak beleunt.
ma 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyenkor felesleges bármit írni, helyette akarod megmagyarázni, amit neki kéne. Ha akar később, megtalál.
ma 21:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer mindenképpen érdemes rákérdezni, de ezt már megtetted. Ha hiteget, vagy hazudik, vagy ignorálja a kérdést az szerintem sokkal rosszabb, mintha jelezné, hogy most kér pár hónap szünetet és majd jelentkezni fog. Ez már nem rajtad múlik.
ma 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Jártam úgy, bár nem sokéves ismeretség volt, hogy eltűnt, majd egyszer csak hirtelen jelentkezett, de olyan mondattal, mintha még én nem akartam volna a kiesett időben tartani a kapcsolatot. Aztán ugyanazzal a lendülettel se szó se beszéd, se magyarázat újra eltűnt. Nem tudsz mit tenni. (#3-as voltam)
ma 21:38
 5/7 A kérdező kommentje:

Én is afelé hajlok, hogy nem írok semmit.

Pont ezt gondolom én is, hogy 1x szóba hoztam, de ennél többet nem kellene tennem. Akkor bocsánatot kért, mondta, hogy sok dolga van, majd másnap rácáfolt, rá 1 hétre meg mintha mi sem történt volna, megint eléggé egyirányú lett a dolog.

ma 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Én elkuldtem a fenébe majd letiltottam. Sok éves ismeretség volt, nagyon jóban voltunk, szinte napi szinten beszéltünk. De az utolsó hónapokban szinte csak én kerestem, és a végén már volt hogy vissza sem írt, vagy épp meg sem nézte amit írtam neki. Megkoszontem neki hogy ennyire szarik a fejemre, majd letiltottam. Bevallom őszintén azért vártam volna valami reakciót rá, hogy megprobalja megint kimagyarazni hogy hülye vagyok, ne csináljam már, csak sok dolga volt, véletlen nem látta csak amiket írtam stb. De nem keresett sehol máshol, nem hívott fel. Ennek már több hónapja. Ezek szerint neki tényleg jobb így. Nekem borzalmasan rosszul esett az egész. Jobb az ilyeneket elengedni, mert az ember csak azon fog agyalni folyamatosan hogy vajon tényleg kedveli e a másik, vajon nem zavarja e túl sokat, vajon neki is fontos e a barátságotok. De nem. Nincs értelme.
ma 21:52
 7/7 A kérdező kommentje:

Azért le nem kell tiltani, ez nem az a kategória, bár megértem, hogy ilyenkor hirtelen kitörnek az indulatok, de ezzel javítani már nem fogunk.

Hát ebben pont ez a rossz, hogy nekem fontos lett volna a barátságunk, szerintem ritka, hogy 2 ember ennyire jól kijön egymással, de aztán szép lassan körvonalazódik, hogy ő marhára nem így gondolja.

Én az elején én párkapcsolatot akartam tőle, de ő nem akarta, amit akkor nagyon sajnáltam, mert szerintem az egyik legjobb kapcsolat lehetett volna, de idővel lemondtam róla és lett helyette egy nagyon jó barátság és évekig tényleg nagyon jó volt, most viszont úgy néz ki hogy ezt a soha vissza nem térő lehetőséget is elherdálta.

Nekem meg persze van más is, azért nincs vége a világnak, csak azok inkább csak haverságnak nevezhetők.

ma 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!