Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen esetben nem reagáltok...

Milyen esetben nem reagáltok a barátaitok üzenetére?

Figyelt kérdés

Jóba vagyunk, zajlott a beszélgetés, aztán igazábol nem kérdeztem csak zárásként írtam hogy akkor októberben tali, semmi reakció nem jött rá! Persze lehet elkönyvelte, hogy oké, csak jó esett volna valami reakció, emellett a storymat lájkolgatja, azóval…

Friss barátságról van szó, lehet én vagyok a túl “sensitiv” aki máshogy kommunikál!

2024. júl. 11. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kicsit túlreagálod. Gondolom októberig még ráér írni neked mindenféléről, addig még egyeztettek. Én is néha random eltűnők, mert mondjuk mennem kell és nem sok mobilnetem van, wifi nelkül nem tudok írogatni. Akivel jóban vagyok, az tudja is h velem ez a helyzet.
2024. júl. 11. 19:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érek rá, nincs kedvem folytatni épp a beszélgetést, hanem majd később ha nyugiban leszek.
2024. júl. 11. 19:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat
2024. júl. 11. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:

1. Ha nem a barátom.

2. Ha a barátom, de egy s*ggfej.

2024. júl. 12. 04:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ebben a helyzetben úgy volt vele, hogy megbeszéltétek, nem kell tovább ragozni. Az más tészta, hogy én általában ilyenre még nyomok egy reakciót, de nem mindenki ilyen.

Én akkor nem reagálok hamar, amikor vagy nincs elég időm, kedvem vagy energiám visszaírni. Esetleg ezek különféle mixe. Például van egy még volt gimis osztálytársam, akivel ballagás után is tartom a kapcsolatot. De a táv miatt csakis neten. Viszont mindketten sokat írunk, darabszámilag és hosszilag is, amikre együltömben szinte sosem tudnék válaszolni.

Szóval mindketten leszögeztük az elején, hogy bár lassan, de lesznek válaszok.

2024. júl. 12. 23:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Az emberek másfélék, a kommunikációs stílusuk, módszereik, preferenciáik is nagyon eltérőek. Van aki eleve nem szeret irkálni, ezért a minimumra fogja, csak amit feltétlenül kell, ízt írja meg, amit nem azt nem.

Érdemes utána olvasnod a különféle szeretetnyelvek fogalmának. Párkapcsolatban különösen hasznos, de a hétköznapokban, barátságokban, mindenféle emberi kapcsolatban előnyös ismerni.

Továbbá az asszertív kommunikáció képességét is érdemes elsajátítani, hogy egyértelműbben, eredményesebben tudj kommunikálni másokkal - ez persze nem jelenti azt, hogy ők maguktól ugyanígy tesznek majd, de ha legalább te ismered a kommunikációs alapokat, akkor másoknak is inkább el tudod érni, hogy hasonlóan tegyenek.

2024. júl. 13. 16:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Július van.

Ha nekem azt mondja valaki, októberben tali, akkor oké, majd szept. magasságában visszatérünk rá.

2024. júl. 15. 15:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugyanez 7es. Vannak rokonaim, akiket ugyan szeretek, de 2x látom őket egy évben. Messengeren is kb. Ennyit beszélünk, a talik időpontját egyeztetve. Xd
2024. júl. 15. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!