Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mindennap jó reggelt és jó...

Mindennap jó reggelt és jó éjt kívántok a legjobb barátaitoknak?

Figyelt kérdés
van egy nagyon normális nő akivel barátkozunk de nem akarok sok lenni jó ötlet ha direkt nem írok neki 1-1 nap max ha ő keres?
febr. 3. 17:32
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

Nem, abszolút nem, semmi szükség nincs erre.

A játszmának semmi értelme amúgy, ne számold ki, mikor írsz neki, írj neki akkor, ha úgy érzed vevő rá és van értelme beleölni az energiát ebbe a dologba.

febr. 3. 17:38
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Én nem szoktam. A barátaimmal akkor írunk egymásnak ha mondanivalónk van. Ha ez egy nap sokszor van, akkor sokszor írunk, ha nincs, akkor pedig nem írunk. Csak azért nem írunk egymásnak, hogy írjunk valamit, de olyat sem csinálunk, hogy mondanivalónk van és nem írjuk le, mert aznap már írtunk.
febr. 3. 17:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem, minek?
febr. 3. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:

4 komolyabb barátomból 2-vel van ilyen szoros kapcsolatom és általában hetente találkozunk. Rajtuk kívül egyikkel és párjával együtt egy héten háromszor esténként tartunk csevegést, egyébként távolabbra költöztek, sajnos nagyon régen találkoztunk. A fennmaradóval kicsit megritkult a kapcsolattartás, de amúgy havonta kétszer találkozunk.

A 4 baráton kívül egyéb társaságok vannak, amik szétszóródtak és így még ritkább a kapcsolat.

35/F

febr. 3. 17:50
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Dehogy kívánok :D Még azoknak sem feltétlenül, akikkel egy háztartásban élek és nem azért mert bunkó vagyok, hanem mert teljesen felesleges bizalmaskodásnak érzem.
febr. 3. 23:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nálam az mutatja a kapcsolat közvetlenségét, hogy *nem* köszönök. A húgomnak szerintem amióta messenger van, nem köszöntem, mielőtt írtam, a legközelebbi barátnőm ugyanez.
febr. 4. 16:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Az még érdekelne hogy ki hogy àllapìtja meg egy kapcsolat baràtsàg hol tart?
febr. 4. 19:31
 8/9 anonim ***** válasza:

"Az még érdekelne hogy ki hogy àllapìtja meg egy kapcsolat baràtsàg hol tart?"

Hát ha benned felmerül ez a kérdés, akkor még nem tart ott, ez biztos. :D

febr. 4. 19:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Én mamámnak, anyumnak, és a távolabbi családos barátomnak nem köszöngetek naponta. De a szorosabb barátoknak meg kell adni a tiszteletet! Ettől is igazi barátok. Akivel ez nincs meg, az nem szoros barát vagy az illető nem érzi ezt át.
febr. 5. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!