20-25 éves srácok, nektek mennyire vannak barátaitok? Mennyire igaz barátok?
Vagy inkább csak haverok?
Milyen időnként találkoztok, milyen programokat csináltok?
Én ugyan kicsivel több vagyok, de 25 évesen is ugyanazok voltak a barátom, mint most. Szinte mind gyermekkori vagy sulis. Egyet pedig netes fórumon ismertem meg. Ő a legjobb. Egyébként hatan vannak.
Programok pedig minden is. Utazás, mozi, bográcsozás, buli, edzés, de pl ügyintézés, munka is. Családtagok már.
Van pár barátom, akikben teljesen megbízok, azonnal ugrunk ha valakinek kell valami. Emellett van néhány haverom is, velük is segítünk egymásnak ha tudunk de közel sem olyan mértékben mint a barátaimmal.
(Pár az az én esetemben 5-6)
27 vagyok
Nincsenek barátaim, a gimi után lemorzsolódott mindenki.
Van egy unokaöccsém akivel nagyon jóban vagyunk.
Bajban ismerszik meg az ember egyébként. Volt egy kisebb balesetem és itthon voltam táppézen jó néhány hétig. A munkahelyi haverok közül csak 2 volt aki meglátogatott és felhívott többször is.kb ennyi.
Egyébként tök jól elvagyok így kicsit magányosan.
Nincsenek barátaim. Középiskolában voltak felszínes baráti viszonyok, de azok most már semmit sem érnek. Senki sem keresi a másikat, pedig nem telt el 1 év körülbelül..
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!