Nagy a baj, ha 25 éves létemre azon kezdtem el gondolkozni, hogy ibff-et keresek, mert már olyan szinten elment a kedvem a mélyebb, személyes ismeretségek/barátságok kialakításától a sok csalódás miatt?
A baj a társadalomban van.
Sokan szeretik a felszínes kapcsolatokat. Biztos rengeteg oka van, de azoknak az embereknek, akik mélyebb kapcsolatokra vágynak, ez nem vígasz.
Nekem még nem volt lehetőségem élőben, közvetlen környezeteimben barátságokra... interneten ismertem meg a legjobb barátom, akivel ritkán van lehetőségem találkozni. :(
Nyugodtan ismerkedj interneten, viszont a személyes találkozók fontosak és azt semmi nem írhatja felül. Meg kell találnod az egyensúlyt. Sok sikert! Valószínűleg nem veled van a baj.
köszi.
2-es, van munkám. ezzel is mondjuk jelenleg csak a gondom van. olyan szolgáltatást végzünk, ami összhangban van a túristaszezonnal, tehát jelen pillanatban éppen hogy csak dolgozok...lehet sok időm van gondolkozni.
nyáron dolgozok hétfőtől szombatig, néha vasárnap is...várom már, hogy beinduljanak a szállodák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!