Hogyan szerezhetnék barátokat 25 éves nőként egyetem után?
Én is így vagyok sajnos évek óta. Főiskola után eltűnt mindenki. Jártam tanfolyamra is, de ott sem sikerült barátokat szerezni. Nagyon hiányoznak a csajos programok, beszélgetések.
28N
Sajnos ezen nagyon sokat keresztülesnek. Az általános iskolás barátok kikopnak középsuli alatt, a középsulisok egyetem (vagy más képzés vagy munka) alatt, az egyetemista barátok pedig a munka világában. A munkatársi barátságok munkahelyváltásoknál tűnnek el. Sok barátság valami baráti társaságban történt törés miatt szűnik meg (pl. haverod barátnőjével jóban voltál, de szakítottak és kikopott a társaságból). Ráadásul erre még rátesz egy lapáttal az is, ha beindul a családalapítás.
Nézzetek szét a 40-50-60 évesek között, a legtöbbnek 1-2 barátja van maximum, de még lehet hogy azokat is a háta közepére kívánja az ideje 90%-ában.
Volt itt kiírva korábban egy kérdés hasonló témában, többen is a hobbit írták. Volt egy lány,aki koncertekre meg nem tudom, milyen rendezvényekre egyedül járt, aztán a pultnál beszédbe elegyedett más lányokkal,akik szintén egyedül érkeztek és volt akivel számot cseréltek, kialakult valami, valakivel nem.
Állítólag Facebookon is van valami legjobb barátnő kereső csoport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!