Miért támadják azokat a férfiakat, akik nem fogadják el a nő barátságát visszautasítás után, hanem inkább megszüntetik a kommunikációt?
Személy szerint nőként teljesen megértem, hogy utána nem akar beszélni velem. Egy ilyen után amúgy se lenne semmi ugyanolyan, mint előtte. Meg nekem is mondták ezt férfiak anno…
Ne foglalkozz az olyan nőkkel, akik ezután mocskolódnak…
Mert a nők nagyon hiúak, és hiába utasítják vissza a férfit, azért titkon mégis elvarjak, hogy a férfi legalább egy kicsit küzdjön már meg a nőért, a kapcsolatert.
Ha a pasi túl gyorsan lekopik a visszautasitas után, az egyeseknek egyenest sértő.
Mások meg tudomásul veszik.
Lehet, hogy azért, mert kezdetben túl óvatosan közelednek a nő felé, aki nem tudja eldönteni, hogy akkor most vonzódik-e a pasi, vagy mondjuk csak unatkozik és simán beszélgetne. Sok ilyenbe belefutottam, főleg tiniként, meg a huszas éveim elején. Aztán megsértődtek, mikor hetekkel később bevallották, hogy ők ám másra gondoltak, én meg már elkönyveltem őket kis aranyos havernak, 0 vonzalommal (nálam nem alakult ki irányukban).
Már érett fejjel azt mondom jobb, ha nyitáskor randira hív már, vagy bemutatkozik úgy, hogy ő a nőkkel akkor beszél hosszabb távon, ha van kölcsönös vonzalom, részéről van, elfogadnék-e egy meghívást.
Aki így vezette fel, annál az esetek nagy részében lett randi, kivéve ha nagyon ork feje volt. Egy nagyon fiatal, naív csajnál ki kell mondani főleg, ha ilyen kis hercegnős, ábrándozós típus, mert nem biztos, hogy érzékeli a közeledés okát.
Sosem támadtam az őszintéket, de akik barátságot sunyiskodtak, vagy nem voltak egyértelműek, azokra besértődtem, illetve csalódtam. Persze volt ellenpélda, hogy 2 éves haverságból lett több (mostani párommal), ám ott nem volt mély haverság azért. Illetve volt férfi barátom, hatalmas korkülömbség miatt (30 év) már csak apa-lányaként tekintettünk egymásra, szexuális vonzalom nélkül, illetve meleg barátom van.
Ez van, a férfiak nem tudják kizárni a nőkkel való kapcsolatból a p.ncit, ezt meg kell érteni a nőknek, de bántani őket ezért nem kell, csak letisztázni az elején, hogy ki mit vár. Mondjuk nagyon csúnya nőként ez jobb lehet, akkor haverkodni fognak, de abban nincs tapasztalatom, én átlagos vagyok.
Én még soha nem hallottam, hogy ilyet mondott volna bárki.
Eleve ha egy nő kimondja a legyünk barátok szöveget, az azt jelenti, hogy nulla értékkel bírsz a szemében ezért nem fog veszteségként kezelni akkor sem, ha eltűnsz.
"Szakítás után nagyon könnyű megdugni őket vigasztalásképpen"
Valóban könnyű megdugni olyankor őket, csak nem az fogja megdugni őket aki a "barátnőjük".... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!