Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért támadják azokat a...

N.E.R.D. kérdése:

Miért támadják azokat a férfiakat, akik nem fogadják el a nő barátságát visszautasítás után, hanem inkább megszüntetik a kommunikációt?

Figyelt kérdés
Nem mindennapos dolog ez, de már számos alkalommal láttam ilyet, sőt velem is megesett. Szerintem ez sokkal korrektebb, mint tettetni azt, hogy semmi vonzalmat nem táplálsz a másik iránt. Ugyanis ez nem így működik, hogy "Legyünk csak barátok!" és hirtelen minden vonzalom megszűnik. Mégis gerinctelennek és sunyinak nevezik ezeket a férfiakat, meg ilyeneket vágnak a fejükhöz, hogy őket csak a dugás érdekli, a barátság semmit nem jelent, meg ilyen hülyeségek... az lenne a gerinctelen, ha továbbra is barátkozna a nővel és közben reménykedne, hogy előbb-utóbb hátha összejönnek.
tegnapelőtt 20:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%
Pedig ilyenkor mindkét félnek ez a jó megoldás. Akire barátként tekintek, az az is marad. Számomra is kellemetlen, ha többet akar, vagy udvarol, mert a barátság nem erről szól. Akkor elköszönünk egymástól. Persze ahhoz két értelmes, őszinte ember kell, hogy normálisan meg tudják beszélni kinek mi a szándéka. Félreérteni sok mindent lehet. Az nem oké ha szó nélkül tűnik el.
tegnapelőtt 21:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"utana pedig rinyáltak hogy barátként lElKi SzEmEtesKenr kezeltem őket 🤷"

Mondjuk számomra a barát nem azt jelenti, hogy lelki szemetesként kezelem az illetőt, hanem azt, hogy együtt élünk meg közös élményeket.

tegnapelőtt 21:03
 13/14 anonim ***** válasza:
25%
12# azt hittem a kis betű,nagy betubol lejön az irónia
tegnapelőtt 21:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Senki sem támadja.

Szerintem az a normális, ha nincs barátság ilyenek után.

Legalábbis én nem tudom elképzelni azt, hogy jópofizzak.

tegnapelőtt 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!