Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy felületes, de pozitívnak...

Egy felületes, de pozitívnak induló ismeretség miért válthatott át negatívba?

Figyelt kérdés

A történet nagy vonalakban.

Mozgásszervi panaszok miatt reumatológia kezelésekre kaptam beutalót. Praktikussági okokból egy idő után át kellett szerveztetnem a kezelések időpontját. Az egyik kezelési ponton megismertem egy, a kórházban dolgozó nőt, akivel, az átszervezés miatt aztán egy busszal kezdtünk közlekedni. Ennek az lett az eredménye, hogy alapszinten elkezdett nyitni felém, a kórházban már felismert, elkezdett mosolyogni, helló-t köszönni, piszkálódtunk egymással, a buszon is beszélgettem vele, meg jókat derültem, ahogy a fiatalabb kolléganőivel hülyültek, akikkel a kezelőben szintén volt pár vicces történetem. Kicsit feldobták a napjaimat.

A kezelések vége felé bemutatkoztunk egymásnak, mondván, ha már „egymás vérét szívjuk”, tudjuk ki kicsoda. Nekem ennyi is elég volt, mert gondoltam, hogy van párja, talán gyereke is. A facebook adatlapját sem néztem meg, ismerősnek sem jelöltem, mert nem tartottam fontosnak. A legtöbb, ami volt a részemről, az annyi, hogy egyszer megkérdeztem, jön-e haza azzal a busszal, amivel szoktunk, erre korrekten válaszolt is.

Nyilván hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vártam a találkozásokat, de a vehemens stílusa miatt, ami könnyen átvált bunkóba, sem szerettem volna intenzívebb érdeklődést kifejteni. (PL: Ismerősnek jelölés a facebookon)

Mindemellett egyikünk részéről sem tudtam volna többet a fentebb leírtaknál elképzelni.

Ennek ellenére a hideg zuhany akkor ért, amikor az egyik utolsó alkalommal vártam a buszt és ő is jött egy kolléganőjével. Meglátott, megálltak két peronnal odébb, mint én, a nő hátat fordított nekem, meg valamit a barátnője fülébe súgott, és csak akkor indultak el, amikor már jött a busz. Próbáltam poénkodni vele, amikor odaértek, válaszolt is, de eléggé idegesnek tűnt. Azóta egyszer futottunk össze a busznál, ahol rám köszönt, de nyoma se volt a korábbi kedvességnek, közvetlenségnek.

Én 44/F a nő kb. 20-as évei vége 30-as eleje tippre.

U.I.: Mivel rendszeres olvasója és néhány alkalommal kommentelője is vagyok a GYÍK-nak, így számolok azzal, hogy jó pár rosszindulatú, dehonesztáló jellegű bejegyzést fogok kapni. Remélem azért lesznek olyan válaszok is, amelyek közelebb visznek a lehetséges megoldáshoz.

nov. 10. 16:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én a barátnős résznél csak arra tippelek, hogy a barátnőjével akart beszélgetni és ezért nem ment oda először. Lehet azt súgta, hogy ő az a férfi akivel haza szokott járni, de most nem megy oda. Lehet azért is volt kimért., mert udvariasságból odaköszönt, de ennél többet akkor nem akart, mert épp mással volt.

A legközelebbi rideg stílusa meg lehet az aktuális hangulata. Nekem sincs kedvem mindig beszélgetni úton a munkába, néha csak szeretnék zenét hallgatni, olvasni, bambulni ki a fejemből és engem is zavar, ha meglátok egy ismerőst és látom hogy jön felém.

nov. 10. 17:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek az életében vannak emberek, akikkel adott helyzetben adott körülmények között kommunikál, elviccelődik, de összességében mégsem fog jelenteni számára semmit az illető.

A boltos nénivel is mindig elviccelődöm és köszönök neki az utcán, de mondjuk baráti társaságban vagyok éppen akkor nem fogom odahívni magunk közé, mert nem az ő társaság lesz a prioritás.

tegnapelőtt 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!