Próbáljak meg gyerekkori (1980-as évek, tehát nagyon-nagyon régi) ismeretségeket feleleveníteni?
Két - mostanra velem hasonló korú - barátnő jelöltre gondoltam. (Az idősebbik 51 éves, a fiatalabbik 47.) Én 49 vagyok.
Facebook-on rájuk találtam, de írni nem tudok nekik, mivel nem tudom működtetni a billentyűzetet valamiért.
Az 51 évessel hosszabb gyermekkori barátság volt. A 47 évessel egyszeri találkozás (elsőáldozás alkalmával.)
1998. május 8.-án elutasította a barátkozási felajánlásomat a 47 éves. Akkor voltunk húszas éveink első felében.
Akkor még makkegészséges volt az édesanyám (1998. május 8.-án,) aki néhány éve már nincs az élők sorában.
Annak idején a nagymamája szíve vágya volt, hogy mégiscsak összebarátkozzunk. Az öccsével lakott albérletben ez a mára 47 éves hölgy.
Nem volt digitális kapcsolattartás, szimplán vonalas telefonok akkoriban terjedtek el jobban ebben az országban.
Az 51 éves hölgy pedig pont arrafelé lakik, ahonnan az unokabátyám érkezne meglátogatni 22 és fél év(!) kihagyás után.
A napokban 56.-ot évét betöltő unokabátyám élete is óriásit változott az 1980.-as, illetve 1990.-es évek óta.
Na, igen. Egyetértek kedves 3-as válaszoló.
Majd az idő eldönti, hogy így lesz-e - valószínűleg igazad lehet. Bizonyára sok belső változás történt kölcsönösen mindenkivel.
A 47 évessel én nem próbálkoznék. Eleve csak egyszer találkoztatok. A másik meg, hogy már 98-ban elutasította a barátságodat.
Ezt a nem működő billentyűzetet én sem értem.
A billentyűzettel kapcsolatban eszembe jutott valami megoldás.
Viszont a hozzászólásaimból látszik, hogy hétköznap - még pénteken is - elfoglalt vagyok. Nyári szünet, de akkor is van mindenféle tennivaló.
Rájöttem, hogy bizonyos élethelyzetek nem véletlenül adódnak. Pár hét vagy hónap és már gyökeresebb változások történhetnek, mint valaha.
Köszönöm az eddigi észrevételeket!
A számítógép alsó menüsorában megtaláltam a billentyűzetet. Tehát most már tudok írni a facebook-ra, ha szeretnék!
Hálámat küldöm a segítő szándékú figyelemfelkeltésért! (Sajnos mostanában nem tudtam folytatni az ECDL tanfolyamot, mert a régi oktatóm nem fogadhat ügyfeleket - csak mint álláskereső klubvezető tevékenykedhet...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!