Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Régebben elvégeztem egy talp...

Régebben elvégeztem egy talp 🦶🦶masszázs tanfolyamot. Segítene valaki abban, hogy felelevenítsem az ott tanultakat?

Figyelt kérdés

Kb. 5 éve volt ez a tanfolyam, ami nagyon tetszett! Utána viszont nem sok lehetőségem volt ezt gyakorolni, így sokat felejtettem azóta... Kimondottan HÖLGYEKHEZ szól ez a bejegyzés! Szeretnék egy olyan önkéntest találni, aki odaadná a lábait nekem masszíroztatni. Lehet kicsi vagy nagy, nekem bármelyik megfelelő, csak ápolt legyen 😊 Természetesen anyagiaktól mentes találkozóról lenne szó.

Köszönöm annak aki ezt elolvassa, és kérem aki komolyan gondolja az írjon nekem! 30 éves, nem dohányzó, ápolt férfi vagyok

2021. nov. 17. 18:58
 1/9 anonim válasza:
Talán nem itt kellene kamuposztot írni erről, hanem elmenni a Párkeresés kategóriába és ott keresni valakit, aki hajlandó a lábfétisedre.
2021. nov. 17. 19:04
 2/9 anonim válasza:
1-es ott a pont
2021. nov. 17. 19:12
 3/9 anonim válasza:
Lábfétises.... keress egy erre való platformot
2021. nov. 17. 19:16
 4/9 anonim válasza:

😆😆😆😆

Ajj, szép próbálkozás volt 😅😅😅😅

2021. nov. 17. 19:21
 5/9 anonim válasza:
Áhh, dehogy gyanús 😄😄🤣😅
2021. nov. 18. 01:35
 6/9 anonim válasza:

Nem értem a hozzászólásokat. Mi ebben a gyanús, meg kamuposzt? Szerintem a kérdező nem kertelt, elég egyértrlművé tette, hogy kit keres. Ráadásul az "ismerkedés" kategóriában.

Ha például azt írta volna ki, hogy moziba járáshoz, vagy főző tanfolyamhoz keres kifejezetten HÖLGY partnert, akivel együtt menne, akkor is ki kellene írni alá, hogy jujjujjj, kifejezetten hölgyet miiii??? Úgyis tudjuk te kis huncut, hogy nem is a film meg a kaja érdekel hanem igaziból dugni akarsz!

:D :D :D

Kicsit dedó...

2021. nov. 18. 02:17
 7/9 anonim válasza:

Átkerült az ismerkedés kategóriába, nem ott nyitotta.

Amúgy meg tartsd neki oda a lábad te :D

2021. nov. 18. 09:02
 8/9 anonim válasza:
engem munka utan megmaszirozhat de ha le veszem a munkavedelmi bakancsot ki kopi a szegycsontjat a penetratol
2021. nov. 20. 00:15
 9/9 anonim válasza:
Mióta visszaérkezett lábam sokkal boldogabb vagyok és egyre jobban főzök.
2021. dec. 15. 03:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!