Vélemény? Melyik a jobb?
3 műszakban dolgozom, álló munka napi 8 óra
Én bírom,de a talpam megsínyli ezt az egész ácsorgást főleg a sarkam.
Vettem már a Deichmannban talpbetéteket amiket az eladó ajánlott kicsivel jobb,de a 8 órát nem bírja ki,a munkahelyen van ilyen fáradtságcsökkentő szőnyeg is,de semmi hatása.
Nap végére konkrétan 2 lépést nem bírok megtenni,párom nagyon segítőkész esténként megmasszírozza,de egy jobb megoldást szeretnék rá.
Néztem az interneten masszírozó gépeket 2 gép van ami között dönteni kéne
Mindegyik azt tudja 4 fokozat 4 fej állítható program és erősség ezért nem tudok dönteni
Kérdés melyik a jobb ?
VagY
Tudom,hogy az utolsó több vélemény van,de szinte mindegyik azt tudja
Gondolom, nem lenne elvetendő ötlet megvizsgáltatni a lábaid az ortopédián, ahol méretre csinálnak neked talpbetétet. Érdemes lenne olyan cipőt választani, amely megtattja a lábadt. Ha már lábmasszírozó masináról álmodozol, akkor valami ilyesmin gondolkodj
és estére, éjszakára használj hillvital mesterbalzsamot.
Fél éve voltam ortopédnál boka sulyedesem van adott talpbetét 3 hónap után már a gerincen fájt vissza mentem és mondta a nő hogy 2 nap után nem szabadna fájni
Van ilyesmi gépem
De ez nem elég
Át kéne masszírozni
Olyasmi géppel amit küldtem linkbe
Cipőt nem tudok választani mert kötelező amit munkába adtak
Voltam ortopednál az volt az első nem vált be tovább mentem máshová a dechmannos talpbetétnél érzek valami jót úgy ahogy de nem hosszú ideig
Nem szeretnék másik munka után nézni
Végre 270 nettó kapok nekem ez sokat számít előtte kiszurták a szemem szaros 110el
...hááátttt. Többet ér a pénz mint az egészséged? Csak nehogy a 270.000 netto felét érsebészeti műtétekre meg krémekre stb. kelljen költeni.
Amúgy megértelek. Nagyon kevés pénz a netto 110.000Ft.
Nincs olyan hely ahol le tudsz néha ülni?
Minőségellenőr
Álló munka
Max szünetben tudok ülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!