6 hetes terhes vagyok, péntekre kaptam időpontot orvoshoz. Néha néha beleszúr a jobb vagy a bal oldalamba vagy mégritkábban görcsöl pár másodpercig. Pár alkalommal egy nap. De nem vészes. Járt már így valaki?
Figyelt kérdés
Féllek a méhen kívülitől2020. jan. 8. 20:07
1/3 anonim válasza:
Igen normális.
Nyúlnak a méhszalagok, készül a tested a terhességre.
Ameddig nem görcsöl annyira hogy guggolasbol nem bírsz felallni, és nem vérzel, addig nincs baj.
És tanácsolom olvass utána a terhessegnek, mikor mi történik a testedben, melyik héten mi zajlik odabent, így tudni fogod hogy a jelenleg érzett "fájdalom" is normális stb.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöma válaazod :) Olvasok én sokat, de nagyon beparáztam és tapasztalatok alapján , van aki nem is vérzik, mégis méhen kívüli. Van akinek semmo tünete nincs.
2020. jan. 8. 20:42
3/3 anonim válasza:
Méhen kivulinek mindig van tünete. Nagyon erős görcs és kavezacc szerű folyás, tudom, nekem 2 is volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!