Hol, milyen weboldalon tudnám feleleveníteni az angol nyelvtani részeket?
Nem tudom általánosan mennyire ismert, de ez egy jó oldal:
Köszi, azóta találtam egy Youtube csatornát, ahol elég részletesen magyarázzák el az tananyagot, természetesen angolul:
Hát, én egy hétre sokkolódtam a lehetőségtől, hogy egy nyelvszakos az összesen egy tucat variációt nem volt képes egy életre megjegyezni. De már kiengedtek az intenzívről.
A kijelentés súlyossága miatt nem is tudom, merjem -e írni ezt a jó nyelvtanos honlapot [link] amelynek pont a nyelvezete igényel némi humorérzéket - pont ezen igeidők megnevezésében. :D
Pedig tényleg ledöbbentő, és nem rád nézve szomorú, ha egy angol nyelvszakos nem tudja a nyelvtant. A majdani tanulóidnak segítene, ha el tudnád magyarázni.
Engem is meglepett, hogy létezik ilyen, hogy valaki nem tudja a saját egyetemi szaktárgyát. De hát ilyen az élet. Német szakossal találkoztam már, akinek én segítettem a szakdolgozatában, pedig nekem nyelvvizsgám van.
Valószínűleg az egyetemi követelmények csökkennek. Dicséretes, hogy szeretnéd pótolni a hiányosságaidat. Biztos, hogy fog sikerülni.
/Talán elütés lehetett, de a "nyelvvel" szóban két v betű kell, mert egy v-vel mást jelent./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!