Keressek-e vajon férfibarátot, amikor inkább hölgytársaim ismeretségére lennék nyitott jobban a mostani időszakomban? 50 éves, budapesti nő vagyok és már "lefőtt a kávé". (Mármint családalapítás szempontjából.)
Magyarázat: egyelőre van párkapcsolatom és viszonylag elégedett vagyok vele, illetve kezelhetőek a konfliktushelyzetek. Mindenképpen keresztény értékrendű férfit tudnék elképzelni magam mellé még akár csak "sima" barátnak is, amióta valamilyen szempontból visszatértem az egyházi közegbe.
Érdeklődési köröm: előnyben részesítem a csendes, nem túl feltűnő elfoglaltságokat. (Pl. könyvtárlátogatás, különböző olvasmányok böngészése.) Illetve templomi helyiségben csendben meditálni, elmélkedni.
Ötvenes férfiként írom,hogy a könyvtár, a meditálás, a templomok látogatása egyedül is megoldható és megvalósítható.
Mivel hét éve vagyok egyedül, tudom,miről beszélek, mert mindenhová magam megyek. Könyvtárba is, kirándulni is,stb.
Egyáltalán nem hiányzik senki mellőlem, sőt már az emberek beszédje is idegesít, az ostoba és értelmetlen locsogásuk,telefonálásuk.
:)
Nagyon aranyos a bemutatkozásod!
Azt írtad, hogy 7 éve vagy egyedül. Mi történt akkor? Csak nem haláleset? Özvegy lettél, elvesztetted a párodat? :(
Elveszítettem a páromat, de szerencsére nem haláleset, "csak" egy harmadik személy miatt.
# 1
Ha inkább hölgytársaid ismeretségére lennél nyitott, akkor ne keress férfibarátot. Keress hölgytársat!
Nincs mit.
Van, amikor kicsit komolyabban megrendül a bizalmam a páromban. (Tegnap pl.) Valami nem tud egészen kerek lenni, pedig egy elég komoly akadály már elhárult a két éves ismeretségünk alatt.
A barátságot férfival úgy értettem, hogy MINIMUM FÉL ÉVIG(!) egyáltalán nincs szex a szóbaállás kezdetének időszaka alatt.
Tudom, hogy ez nem szokványos a mai világban. Eléggé zárkózott és bizalmatlan vagyok személyesen, de szerintem egészséges mértékben.
A női társaság keresése pedig azért fogalmazódott meg bennem, mert a jelenlegi párom értelmetlen módon "hárít" és nem szereti, ha naponta többször keresem telefonon. Kifejezetten független típus.
Szép napot kívánok!
Nem vagyok benne biztos, hogy teljes mértékben megértettem a körülírt élethelyzetet és azt, mire lenne szükséged.
Én nő vagyok, húszas éveim közepén járok, párkapcsolatban élek, imádom a könyvtárakat, a regényeket, hasonlóan Hozzád a csendes programokat szeretem és elkezdtem olvasni a Bibliát. Érdeklődve fordulnék a templomok, a keresztény értékrendű élet felé, de egyelőre nem tudom, hol kellene elkezdenem.
Szívesen váltanék üzenetet a korkülönbség ellenére is. Írj, ha szeretnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!