Itt lehet ismerkedni feministákkal?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam nagyon jó fejek. Szeretnék bekerülni köreikbe.
Bár a legjobb az lenne, ha egy feminácival ismerkednék meg. Az pompás lenne.
Nem, nem vagyok mazochista. Csak kíváncsi.
tegnap 19:44
1/50 anonim válasza:
Támogatom az egyenjogúságot. F
tegnap 19:47
2/50 anonim válasza:
Férfi vagy vagy nő? Csak mert egy férfi akkor lehet csak feminista, ha akar tőlük valamit. Máskülönben lehajtott fejjel, halkszavú heló lenne a megfelelő reakció, hisz együtt kell élnie azzal a bűnnel, hogy abba a fajba tartozik ami évezredekig elnyomta a nőket.
Szóval csajozz máshol, bunkó péniszes egyed!
Üdv: egy feminista
tegnap 20:27
3/50 anonim válasza:
Lehajtott fej, halkszavú heló...
Ez aztán az egyenjogúság!
tegnap 20:40
4/50 anonim válasza:
Oké, akkor tisztázzuk, hog mit értek feminizmus alatt, illetve, hogy miért akarsz feministákkal ismerkedni. Ha csak azért, mert „jó fejek“, akkor köszi, de nem.
tegnap 20:46
5/50 anonim válasza:
még nem láttam egyet se, aki jó fej lett volna
tegnap 21:05
6/50 anonim válasza:
Nagyon szépen köszi egy feminista nőként hogy már itt gyakori kérdéseken is azon veszekednek hogy jó fejek vagyunk-e vagy nem :). Hidd el emberek vagyunk. És hidd el nekem is és sok másik embernek is elege van abból hogy csak azért akarnak velünk ismerkedni vagy pont nem akarnak ismerkedni mert feministák vagyunk. De amúgy akkor tegyük tisztába hogy mi az a feminsita. A feminsita az aki az egyenjogúságban hisz. Abban hogy a nők vállalhatnak munkát, tanulhatnak, szavazhatnak, lehet házuk, és saját pénzük. Hogy az emberek dönthetnek arról hogy kivel házasodnak össze, a szülők nem kényszeríthetnek senkit házasságra. Hogy a nő mondhat nemet a férjének, és nem kell mindenben hallgatnia. Emellett egy igazi feminista a férfiak jogait és védi, miszerint a férfi is lehet érzelmes, dönthet úgy hogy otthon marad pl a gyerekkel stb... Na most attól hogy valaki feminista nem lesz instant jó fej, sem rossz fej. Attól ugyan úgy egy ember.
tegnap 21:23
7/50 anonim válasza:
Én láttam már pár jófej és valódi feminista nőt. Itt az oldalon még beszélgettem is velük, korrekt, őszinte nők voltak. De tartok tőle végül őket is elűzte az itteni álfeminista, frusztrált, férfigyűlölő söpredék. Azok szélsőséges feministák, és lejáratják az egészet amikor a feminizmus és egyenlőség nevében tesznek vállalhatatlan dolgokat. Meglehetősen sikeresek ebben a munkásságukban.
tegnap 21:57
8/50 anonim válasza:
# 6 ha tényleg az egyenjogúságért küzdenétek, nem az lenne a neve, hogy feminizmus
tegnap 22:10
9/50 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a 6-os válasza egy jó válasz és egyet is tudok vele érteni, kicsit szégyenlem magam, hogy én is belementem ebbe a kötélhúzásba. A kérdést már nem tudom törölni, de módosítanám: Itt hogy lehet ismerkedni és közelebb kerülni azokhoz az emberekhez, akik géppuskának használják a billentyűzetüket?
tegnap 22:19
10/50 anonim válasza:
2
Én leszek a csicskád szívesen
tegnap 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!