11. A te feleségednek/édesanyádnak stb nincs munkája gondolom nem mondhat neked nemet, nem lehet saját lakása, nem tud írni olvasni, nincs internete, nem megy szavazni stb... Mert ugye ezeket feminizmus előtt nem csinálhatták a nők
tegnap 14:34
13/50 anonim válasza:
12: Ez a kényszerképzeted. Kezeltesd minél előbb.
tegnap 14:40
14/50 anonim válasza:
13. Én ezt a történelem könyvekből veszem. Ugyanis töri tanár vagyok. Nyolcadik osztály hagyományos társadalmak tananyag. A családban a nő alárendelt szerepben van. De ha kell olvasd el az athéni demokrácia leckét. Esetleg olvasd el a boszorkány üldözéseket és a lobotómiát. A régi társadalomban a nő nem mondhatott nemet. Nem szavazhatott stb... Neked ezt ennyire fáj be ismerni? És nem is járhattak iskolába. Ha dolgozni járhattak akkor ők voltak az olcsó munkaerő ugyanis sokkal kevesebb pénzt kaptak mint az azonos munkát végző férfiak. És az is igaz hogy nem lehetett a nőknek nagyon sokáig földbirtokuk, és jelentősebb tulajdonuk. Nyugodtan nézz utána.
tegnap 14:49
15/50 anonim válasza:
14, te vagy a 2-es is?
tegnap 14:54
16/50 anonim válasza:
14: hívhatod magad Széchenyi leszármazottjának is, az is csak egy szimptóma lenne ugyanarra.
A történelem nem tudomány, mert pár évtizedente az ellenkező lesz az igazi. Ezért te csak indoktrinaciót taníthatnál. De nem engednélek gyerekek közelébe.
tegnap 14:55
17/50 anonim válasza:
15. Nem nem én vagyok a kettes. Kedves 16 hála a jó égnek nem te döntöd el hogy taníthatok is. Mivel én elvégeztem az egyetemet ezért ellentétben veled tudom hogy egy tanár semmilyen személyes, vagy politikai véleményt nem mondhat el az órán és ezt be is tartom. És sajnálom ha nem voltál soha történelem órán, és nem tudod hogy a nőknek mennyire kevés joguk volt. Ez puszta tény kérdés. Az athéni demokrácia krisztus előtt ötszázban volt és nem szavazhattak nők. Sajnálom ha szerinted a történelem nem tudomány csak drágám tudod tények vannak leírva bizonyos dolgokról. Attól hogy te tagadod a nők elnyomása is megtörtént meg a nép irtás is. És nem nem hívhatnám magam Széchenyi leszármazottjának. Olvass utána annak amiről beszélsz, mert csak azt mutatod hogy mennyire edukálatlan vagy ebben a témában
tegnap 15:00
18/50 anonim válasza:
16. Tizen hét vagyok és azt még elfelejtettem mondani hogy nem én döntök arról ami a tananyagban van, szóval ha felcsapod a nyolcadikos töri könyvet abban a hagyományos társadalmak leckében nem az én véleményem lesz leírva hanem az oktatási hivatal előírt elfogadott anyag. Van egy fél lecke a feminizmusról ami kifejti hogy a nők pl hogy a nők hogyan harcoltak a szavazati jogukért. Illetve egy nagyon szép képes ábrával van a munkafüzetben ábrázolva a női szerepek változása.
tegnap 15:08
19/50 anonim válasza:
Hiaba ismétled újra ugyanazt a bárgyú idétlenséget, attól még nem tűnsz komplettnak. Sőt ebből is csak az látszik, hogy milyen komoly bajod van.
Magyarországon egyenjogúság van nagyon régóta minden tekintetben. Neked kellene olvasni. Csak nem értenéd, ugye. Törvények szavatolják mindenki jogait. Nem a múlt férfi és női emberjogi aktivistái. Úgyhogy foglalkozz valami hasznossal a jelenben, pl. járj terápiára, mert semmi közöd a régiekhez,csak a fejedben.
tegnap 15:39
20/50 anonim válasza:
14-es olyan szempontból hasznos amit mond, hogy jól aláássa a jelenkori hazug szélsőséges feminizmust vele. Tehát kedves történelem tanár úr! Amiről te írsz, mi a pontos dátuma? Mikor volt ez az elnyomás? Tudom hogy volt, nem azt akarom megkérdőjelezni. De kérlek írd le nekünk a dátumát, meg azokat az évszámokat is amikor ezek a jogfosztások végül orvosolva lettek. Tehát mikortól is van az, hogy a nő szabadon szavazhat, dolgozhat, tanulhat, ingatlant birtokolhat és társai? Nagyjából melyik évtől? Mikor volt ez a régi korszak?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!