Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Itt lehet ismerkedni feministá...

Itt lehet ismerkedni feministákkal?

Figyelt kérdés

Úgy hallottam nagyon jó fejek. Szeretnék bekerülni köreikbe.

Bár a legjobb az lenne, ha egy feminácival ismerkednék meg. Az pompás lenne.

Nem, nem vagyok mazochista. Csak kíváncsi.

tegnapelőtt 19:44
1 2 3 4 5
 41/50 anonim válasza:
Várj csak 37-es, igazából neked nem velem van vitám. Én elhiszem hogy te ilyeneket sose mondtál. De pl nagyon sok kattant és frusztrált, gyűlölködő nőtársad ezen az oldalon rendszeresen elmondja, és eszerint is viselkedik gyakorlatilag minden férfi felhasználóval.
tegnap 18:32
 42/50 anonim válasza:
38. Neked is mondanám hogy ebben egyet értünk. Én nem mondtam hogy a feminizmusnak nincsenek káros hatásai, vagy hogy mindehol jó. De vannak terültetek ahol szükség van a feminizmusra. Pl afganisztán. És szerintem az is káros hogy ha valaki feminsta azt egyből hülyeként kezelik néhányan
tegnap 18:33
 43/50 anonim válasza:

"Viszont ha körbe nézel insta realsen akkor láthatod hogy sok kövérebb nő olyan kommenteket kap nem csak férfiaktól hogy ölje meg magát."

Akkor legyenek a szexista, leszólós figurák büntetve. Ez ocsmány hogy egyesek egy komplett nemet már fikáznak és ekéznek, mert köztük is akadnak suttyóbb és primitívebb példányok. Ez így kollektív bűn, gyakorlatilag feminácizmus amit itt sokan művelnek. És ezeken át érzik magukat feljogosítva kb mindenre. Erőszak történik = a férfiak erőszakoló ösztönállatok mind. De bezzeg a legkisebb általánosításra már erőből ugranak, és gyalázkodnak. Na ez így mi?

tegnap 18:34
 44/50 anonim válasza:

"De vannak terültetek ahol szükség van a feminizmusra. Pl afganisztán. És szerintem az is káros hogy ha valaki feminsta azt egyből hülyeként kezelik néhányan"

De akkor itt az oldalon a feministának mondott nők miért virtuálisan az összes itteni férfival keménykednek, és miért a magyar meg a nyugati férfiakat fikázzák? Ha ennyire kemények meg férfiasak, miért nem mennek afganisztánba rendet tenni? Vagy esetleg arról szól, hogy egyesek itt akarnak még az egyenlőbbnél is egyenlőbbek lenni, és még több előjogot követelni a semmire, pusztán nemi alapon? Mert nagyon sokan amit csinálnak, egyre inkább afelé húz.

Az meg hogy a feminizmus le van járatva a szélsőséges feminista hülyék miatt, azt talán velük kellene leboxolni. Mert ezek a nyomorultak a feminizmus nevében cselekszenek mint mondtam, annak adják elő a férfiak elleni erőszakot és kettős mércét, meg a többit amiről írtam. És olyankor ezeket a legtöbb nő felpontozza ám. És nagyon ritkán látok szót emelni nőt, hogy a másik nőnek elgurult a gyógyszere, és hogy ezt azért már mégse kéne. Holott kellene, és akkor nem lenne összemosva a két dolog pl.

Én egyébként szoktam különbséget tenni. De a felpontozások számából meg a kommentek minőségéből sokszor látszik, hogy itt a szélsőséges, férfigyűlölő hülyék vannak már többen régóta.

tegnap 18:40
 45/50 anonim válasza:
43 Nem mondtam hogy minden férfi ilyen kommenteket ír/írt valaha is életében. Csak hogy vannak olyanok akik igen, nem is kevesen. És továbbra sem mondtam hogy minden férfi erőszak tevő, ha jól emlkészem (nem 100%) de azt olvastam hogy kb három százalékuk.
tegnap 18:42
 46/50 anonim válasza:
Én tudom hogy te nem. De itt vagyok már pár éve az oldalon, és látom mi folyik, meg milyen emberek itt sokszor a hangadók. Na ők írják pont eleget, elhiheted. És 1-2 éve talán még rosszabb volt a helyzet, csak sokan megunták és elmentek.
tegnap 18:45
 47/50 anonim válasza:
Mint ahogy sok nőgyőlülő hülye van úgy van sok férfi gyűlölő hülye is. Ez van az emberek nagy része idióta, ezzel nem mondtál újdonságot. A feminizmus viszont továbbra is az egyenjogúságtól szól. De interneten minden nézetből a szélsőségek kapnak hangot
tegnap 18:45
 48/50 anonim válasza:

Oké de azt pl mivel magyarázod, hogy van pár tényleges nőgyűlölő, van pár incel, és főleg van jópár troll, aki szivatja az itteni nőket, mert tudják hogy frusztrált elmebeteg módjára ugranak mindenre. Ez kb egy fél tucat ember ha lehet. Ellenben a ténylegesen ocsmány, szexista, férfigyűlölő válaszokon, kötekedéseken, áldozathibáztató kiforgatásokon, meg ahol úgy van csűrve csavarva hogy mindig a nő legyen az áldozat és férfi a bűnös (akkor is ha fordítva) azon sokszor ott figyel a 10-15 zöld. Ez végül is akkor mit jelent, kik lehetnek többen?

Másik dolog, odaát kb minden! férfi vélemény sokaknak incel komment lesz, ha konkrétan nem nyal a nőknek, vagy isteníti őket. Hanem mondjuk rámutat alapvetésekre ami szembemegy valóságképp a divatos szélsőséges feminista mantrákkal. És általában ezerszer higgadtabb, logikusabb válaszok. Mégis a gyűlöletet, kiforgatást, mindenféle karaktergyilkosság és náci kártya amit kapnak ezek a vélemények, gyakorlatilag cancelelnék is maximálisan, ha megtehetnék. Szerinted ez mit jelent? A női válaszokon meg sokszor egyetlen piros sincs, és nem azért mert jót mondott, hanem mert vitapartnerként tiszteletben volt tartva. Csak pl ez se kölcsönös, baromira nem. Na ezzel mi a helyzet? Akkor mostanra kikkel is van itt a sokkal nagyobb gond? Meg kikkel lett tele az a kategória?

tegnap 18:51
 49/50 anonim válasza:
48, Lehet hogy itt gyakoribbak a szélsőséges feministák, de más oldalakon meg a nőgyűlölőek. Nem vagyok tisztában hogy itt mi folyik, de máshol meg a másik oldalból van több. Szerintem nem lehet kijelenteni hogy az eggyikből több van vagy kevesebb. Már említettem az insta relst ahol a másik oldalból van több. És én nem mondtam hogy a férfigyűlölet jó. Az meg hogy incel kommentnek van megítélve valami arról nem tehetek. És én azért nem látom hogy a férfiak el lennének nyomva, pedig kicsit úgy érzem hogy oda próbálod forgatni a beszélgetést. Mind a két nemmel szemben jelen van a szexizmus ami ellen küzdeni kell, és nem szabad hagyni.
tegnap 18:59
 50/50 anonim válasza:

Egymást erősítik az a baj, és ezt már nehéz lesz megállítani. És most hoztak ránk egy trumpot is, de megy ez még tovább. Én azt tudom amíg kb 2015ig nem indult be ez a sok erőszakos agyrém az úgynevezett egyenlőség és elfogadás jegyében, addig relatív tolerancia és béke volt pl férfiak és nők között. A nőverők és erőszakolók ellen fel kell lépni az tény, de akik egy komplett nemet hibáztatnak és rajtuk próbálják ezt leverni, azok a probléma részei. Főleg hogy ezek között rakat erőszakos és hazug nő is megbújik, sokszor áldozatnak állítva be saját magát. Akiket a többi nő sokszor ugyanúgy bevéd, pusztán azért mert nő.

Egyébként nem, nem mondanám hogy a férfiak el vannak nyomva, ha a való életet vesszük. Ezen az oldalon talán, de ez meg nem akkora tényező. Nekem az álszent hazugsággal van főleg bajom, az vezetett el a szélsőséges agybajhoz mindkét oldalról. És pl az is álszent hazugság amit itt sok sértődött hülye nő hangoztatni szokott, hogy ezen az oldalon nőgyűlölet folyik, és az itteni nők is áldozatok mind. Miközben ha valaki elfogulatlanul és alaposan átolvasná a felnőtt párkapcsolatok kategóriát, esetleg évekre visszamenőleg, akkor pont az ellenkezőjét látná. Rengeteg itt a frusztrált, lelkibeteg és sérült nő, aki a férfiakat savazza hobbi szinten ha kell ha nem. Míg valódi nőgyűlölőből alig akad pár. Csak itt ezeknek már mindenki nőgyűlölő lesz, aki esetleg meg meri cáfolni hogy nem nő járt a holdon elsőként, vagy valami hasonló modern kori blődséget, álfeminista hazugságot.

tegnap 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!