Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Itt lehet ismerkedni feministá...

Itt lehet ismerkedni feministákkal?

Figyelt kérdés

Úgy hallottam nagyon jó fejek. Szeretnék bekerülni köreikbe.

Bár a legjobb az lenne, ha egy feminácival ismerkednék meg. Az pompás lenne.

Nem, nem vagyok mazochista. Csak kíváncsi.

tegnapelőtt 19:44
1 2 3 4 5
 31/50 anonim válasza:
Dehogynem. Csak, ha beismernéd, nem lennél ekkora elnyomott sorsáldozat, szenvedő magyar nő 2025-ben.
tegnap 18:13
 32/50 anonim válasza:
ja és 28 vagyok azt elfelejtettem hozzá tenni hogy a fiatalok körében főleg nyilván fiúkéban terjednek egyre az Andrew Tate féle világnézetek amit gondolom nem kell kifejtenem hogy miért káros
tegnap 18:15
 33/50 anonim válasza:
31. Most épp van időm írni. Képzeld a kisfiam beteg sajnálom hogy ez nem jutott el az agyadig, most épp lefeküdt aludni. Most volt időm leírni. Nem tudom hogy egy anonim oldalon miért kell azon is kiakadni hogy jajjj mikor írok vissza.
tegnap 18:16
 34/50 anonim válasza:

"Magyarországon a nők 1945 óta szavazhatnak"

Köszönöm a dátumot, nem volt kedvem utánakeresni, ja és hiszek neked hogy ez a helyes dátum. Na szóval ez volt az utolsó olyan joguk itt az országban, amiben hiányt szenvedtek. Mikor is volt ez? 80 éve? Csak mert itt rengeteg nagy feminista tinilányka meg kiégett 30-as úgy picsog mindig, mintha az apja anyja kényszerházasságba lett volna, cselédsor és nőverés, sőt nem dolgozhatott, otthon kellett főzzön és cselédkedjen. Ilyenkor én mindig a fejem fogom hogy miről beszélnek, hiszen már a 70-es 80-as években is teljesen egyenjogú volt férfi és nő, párként építették a közös életüket nagy egyetértésben és szeretetben, egységben. Ez az öntudatos, agresszív és nemeket összeugrasztó picsogás csak az elmúlt 10 év terméke. És össze vissza hazudnak erről is sokan, úgy állítva be mintha 10 évvel korábban kényszerházasságba taszították volna a nőket, minimum. És akkor ők nagy szabadságharcosként folyamatosan küzdenek, miközben csak annyit tesznek hogy undorító és soviniszta, kettős mércézős módon szólogatnak be a férfiaknak, és provokálják őket. Szigorúan az online tér biztonságából, vagy az adott férfi háta mögött. Szánalmasak komolyan.

tegnap 18:19
 35/50 anonim válasza:
Nagyon sajnálom a sanyarú elképzelt életed. Biztos, a férjed is elhagyott ugye Andrew Tate miatt.
tegnap 18:19
 36/50 anonim válasza:

" Én még nem találkoztam azzal hogy a férfi áldozatokat hibáztatják, de minden egyes ideológiában van szélsőséges változat amit tudomásul kéne venni."

Felnőtt párkapcsolatok témakörbe esetleg szoktál járni? :)

Mindig van pár szélsőséges, elmebeteg hülye nő, aki beleáll gyakorlatilag minden! férfi kérdésbe, akkor is ha őt bántalmazta nő, és megpróbálják úgy csűrni csavarni hogy igazából a férfi tehet róla. Ha mégse, akkor hogy az ő baja, minek állt össze azzal a nővel, farok által vezérelt ösztönlény semmit több stb. És most jön a csavar. Ezeken a válaszokon sokszor van 10-15 zöld, egyetértő pipa. Szerinted? Ha meg valaki szót emel ellene, vagy csak szimplán olyan férfi választ ír be ami nem emeli piedesztára a nőket hanem mondjuk őszintén rámutat hogy itt ott vmi nem korrekt manapság, arra máris ugrik a gyűlölet és lepontozás. És a legszebb, hogy ezek hirdetik hogy ott nőgyűlölet van. Miközben gyakorlatilag ez fordítva van meg, sokkal erősebben.

"De alapvetően a modern feminizmus a szexizmus ellen lép fel ami még mindig meg van. "

És az hogy lehet ha nőt kérdeznek milyen férfira vágyik, akkor főleg egymás közt lazán kitárgyalják a férfiak kinézetét, gyakorlatilag minden létező paraméterrel, plusz egyéb elvárásokat. És akkor ez nem szexizmus és tárgyiasítás, hanem az adott nő igényes, és preferenciái vannak. Ha meg férfi ír be akár egyetlen olyan dolgot, hogy mondjuk nem tud vonzódni a kövér nőkhöz, máris kapja hogy szexista disznó, tárgyiasító, válogat és érje be azzal ami a szintje, és még sorolhatnám. Na ez hogy is van?

tegnap 18:26
 37/50 anonim válasza:
35 semmi közöd hozzá de a férjem él, virul és itt van mellettem. Nem nem hagyott el Andrew Tate miatt, nem tudom hogy miért fáj az a tény hogy az eszméi egyre terjednek. Nyugodj meg nem elképzelt az életem, és abszolút nem sanyarú nagyon is jól élek, de azért köszönöm az aggódásod. A 34. pedig megmondtam hogy már nem a szavazataink miatt küzdünk, és kifejtettem hogy miért küzd a modern feminizmus, de leírom mégegyszer hogy a szexizmus még mindig erős. Nem szándékozok nemeket összeugrasztani, tényeket írtam le. És igen vannak helyek ahol a nők nem egyenjogúak és még mindig van miért harcolni. És még egyszer elmondom hogy még mindig minden eszméből van radikális. Nem nem taszították 10 évvel ezelőtt a nőket kényszer házasságba nem mondtam. És nem nem csak az online térben fejtem ki a véleményem, de most ide érkezett egy kérdés amire reagáltam.
tegnap 18:26
 38/50 anonim válasza:

"ja és 28 vagyok azt elfelejtettem hozzá tenni hogy a fiatalok körében főleg nyilván fiúkéban terjednek egyre az Andrew Tate féle világnézetek amit gondolom nem kell kifejtenem hogy miért káros"

Na ezzel NAGYON egyet értek. És tudod mi a legnagyobb probléma? A túltolt, pofátlan és nagyképű, hazug, szexista szélsőséges feminizmus volt ami első körben megszaladt. Ezekre a tate féle nyomorultakra már csak ennek hatására lett igény, hogy 5-10 év alatt ennyire szétcseszték az arányokat a nemek között, meg hogy a nőket a férfiak ellen hergelték. Ez meg kb arra egy hasonló idióta szélsőséges válaszreakció. Sőt van tovább is, pont az ilyen szélsőséges feminizmus, woke és hasonló hazug és erőszakos eszmék miatt került a világ nyakára trump és musk. Mindennel amit hoznak, és hozni fognak. És amikor erről beszéltem, csak ment az agyhalott örjöngés hogy a férfiak a hibásak mindenben, és mostantól nem szexel férfival :D Teljes agybaj, téboly és káosz.

Na ezt tette a világgal ez a sok nyomorult. És ebbe nyakig benne vannak a szélsőséges feministák, mert ők kezdték az egész hergelést és békétlenséget, erőszakot és egyensúly szétcseszést.

tegnap 18:29
 39/50 anonim válasza:
Csendben maradtál volna, okos maradtál volna.
tegnap 18:30
 40/50 anonim válasza:
36. És miért minden feministának kéne felelősséget vállalni a néhány idiótáért? Nem mondtam hogy a férfiaknak vonzódni kell a kövér nőkhöz. Viszont ha körbe nézel insta realsen akkor láthatod hogy sok kövérebb nő olyan kommenteket kap nem csak férfiaktól hogy ölje meg magát. Egy átlag feministaként én mit tehetek a szélsőségek ellen? Pontosan semmit. Viszont ha leírod hogy feminista vagy akkor egyből hazudsz az életedről, hisztizel, és nem vagy komolyan vehető.
tegnap 18:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!