Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Itt lehet ismerkedni feministá...

Itt lehet ismerkedni feministákkal?

Figyelt kérdés

Úgy hallottam nagyon jó fejek. Szeretnék bekerülni köreikbe.

Bár a legjobb az lenne, ha egy feminácival ismerkednék meg. Az pompás lenne.

Nem, nem vagyok mazochista. Csak kíváncsi.

tegnapelőtt 19:44
1 2 3 4 5
 21/50 anonim válasza:

Történelem tanár? Csak az próbálkozik ilyesmire hivatkozva felsőbbrendűség érzetét kelteni, akinek semmi érve nincs, csak intellektuális deficitje.

Elhiszem, hogy nálatok a telepen nagy dolog iskolába járni, de máshol ez normális, nem dicsekvés tárgya.

tegnap 16:12
 22/50 anonim válasza:
Jó mind1 talán már úgyse fogja bemondani, a lényeg az hogy vmikor az 1800-as években! Szóval az egyenlőség ott megvalósult, az összes jog érvényes lett a nőkre, ami korábban a férfiaké volt. Ami a jelenkori torzult és szélsőséges feminizmus, annak már semmi de semmi köze a valódi feminizmushoz! Nem egyenlőség a célja, hanem maximálisan nőpárti. És rengeteg férfigyűlölő söpredék idióta tobzódik a zászlaja alatt. Ott már rég nem az egyenlőség a cél, hanem valami olyan fajta soviniszta, nemi alapon kikiáltott bosszú, amit olyanok akarnak olyanokon elkövetni, akik nem is tettek vagy szenvedtek el semmit, hiszen több száz éve volt ami. Meg többletjogok kizsarolása a férfiak róvására, ahol csak lehet. Mindezt úgy, hogy mellette pusztítóan otvar, nagyképű, hulladék viselkedéssel is vannak azok felé, akik ezeket a többletjogokat megadták nekik. És még többet követelnek. Ja meg alap a hazugság, kiforgatás, kettős mérce is. Szóval ha ilyet láttok, adjátok csak meg nekik ami jár ;) Nem valódi feministák ezek, hanem alja kártékony söpredék. És már a normális nőknek is egyre inkább elegük van belőlük.
tegnap 16:54
 23/50 anonim válasza:

Ezt próbáltam megértetni vele, de semmit nem értett. Ezért is állítom, hogy má már nincs miért "harcolni", csak az agresszív elmezavar van. Tipikus SJW.

Mindenesetre jól bemutatkoztak 😆 legalább ketten.

tegnap 17:24
 24/50 anonim válasza:
Hát repetáért meg át lehet nézni a felnőtt párkapcsolatokba, mi folyik néha.
tegnap 17:31
 25/50 anonim válasza:
Illetve hát lenne miért harcolni, pl a 3. világban, meg keleten, meg hasonló helyeken, ahol VALÓBAN elnyomják a nőket. De ezek csak addig jutnak hogy hőbörögnek és a férfiakat hibáztatják mindenért, vagy épp rajtuk kérik számon a keleti dolgokat is. Miközben ha férfiakat ér sérelem akkor "az ő bajuk oldják meg maguknak", vagy akár még jót röhögnek, áldozathibáztatnak. Illetve őket gyalázzák rendre, azokat a nyugati férfiakat, akik egy része fejben már agymosva lett erre az egészre hogy a nő manapság felsőbbrendű. Vagy ha valakinek nem tetszik az erőszakos férfigyűlöletük és visszaszól, egyből áldozat pózba vágják magukat, a rengeteg naagy és erős, másokat korábban bántalmazó nő hirtelen egyből gyenge és szerencsétlen áldozatnak adja elő magát. Ritka undorító és kétszínű, hazug alja viselkedés.
tegnap 17:39
 26/50 anonim válasza:
Istenments, így is rekeszizom-görcsöm lett. :))
tegnap 17:39
 27/50 anonim válasza:
Standard. BLM, PLGBTQ, klímaharc detto. Mindenféle agybaj, balos mozgalomnak feltüntetve.
tegnap 17:42
 28/50 anonim válasza:
Rendben akkor elmondanám hogy a szexizmus még mindig létezik. Sajnálom ha nem hiszitek el hogy történelem tanár vagyok nem tudok veletek mit kezdeni és akkor írom a pontos dátumokat. Magyarországon a nők 1945 óta szavazhatnak, és 1848 óta lehet saját földbirtokuk. Amerikában a 1920 óta szavazhatnak míg a férfiak 1776 óta. Az Athéni demokráciában sem szavazhattak a nők. Magyarországon a nők 2004 óta lehetnek katonák. A nők 1879 óta járhatnak egyetemre, bár ez fokozatosan történt, tehát nem úgy hogy bumm 1879 és minden nő egyetemre ment. Magyarországon az első egyetem a Pécsi egyetem volt ami 1367-ben jött létre. Amint a számok is mutatják a nők jó sokáig nem kaptak egyenlő jogokat. És most azokra reflektálnék akik azt mondják hogy a modern feminizmus már csak hiszti. Abban egyet kell értenem hogy van olyan feminista aki túlzásba viszi, például azok akik azt mondják hogy el kell törölni hogy he/she. De alapvetően a modern feminizmus a szexizmus ellen lép fel ami még mindig meg van. Hogy például a nők rossz sofőrök, sírni lányos dolog stb... És még mindig vannak olyan kultúrák ahol a nőknek nem nagyon van joguk pl afganisztán ami ellen fel kell lépni. Továbbá vannak kultúrák ahol a lányokat 12 évesen férjhez kényszerítik, még akkor is sokszor ha ez az adott országban illegális, titokban is megteszik. Én még nem találkoztam azzal hogy a férfi áldozatokat hibáztatják, de minden egyes ideológiában van szélsőséges változat amit tudomásul kéne venni. És köszönöm itt vagyok, és de van miért harcolni. A szexista reklámok, kommentek stb amit még mindig kapnak a nők szerintem nem vicces, emellett felsorltam hogy vannak országok ahol kell a feminizmus. Sajnálom hogy szinte az összes férfi alja népnek látja a feministákat, de a google ingyen van rá lehet keresni a statisztikákra. Olyanok is vannak még mindig hogy be jelentik a szexuális erőszakot nők rendőrségen és nem veszik komolyan. Illetve múltkor is egy megerőszakolt lány olyan kommenteket kapott hogy nem kellett volna egyedül lennie, illetve legközelebb vegyen fel földig érő ruhát és akkor nem történik meg. Nyugodjatok meg nem telepen élek
tegnap 17:58
 29/50 anonim válasza:
Sokáig tartott utánanézni
tegnap 18:06
 30/50 anonim válasza:
29 dolgom volt ugyanis beteg a gyerekem :) Nem folyamatosan ülök a gép előtt és várom hogy ide írhassak
tegnap 18:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!