Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ellenkező nemű barátom miért...

Ellenkező nemű barátom miért kérdezi hogy jól néz-e ki?

Figyelt kérdés
Hétvégén találkoztunk, jó idő volt csinosan volt felöltözve, de én magamtól nem reagáltam rá, nem dícsértem meg, ő hozta fel a kérdést hogy jól néz e ki, meg sem dícsértem őt. Ezt egy barát miért kérdezi? Ego növelés végett? Vagy csak a pozitív visszajelzés végett, de abszolút nem tekint rám potenciális partnerként, csak mint barát. Nekem meg sem fordulta fejemben hogy fordítva én ilyet kérdezzek tőle hogy jól nézek e ki. Van kapcsolata!!! És persze gondolom van akiknek simán odaadja magát, de természetesen ha ráhajtanék, ő nem úgy gondolta....csak baráti volt a kérdés.
ma 10:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert kíváncsi rá, hogy tényleg jól néz-e ki, és tőled hitelesebb választ kap, mint a környezetében levő más emberektől (például esélyes, hogy a párja füllent, vagy rózsaszín ködben úszik).

Nem kell ennek olyan nagy feneket keríteni.

ma 10:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Nagyon közeli barát lehet, ha ezt nem tudod vele megbeszélni...
ma 10:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kíváncsi a véleményedre.
ma 10:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Felteszem, te sem tudod, mi a különbség a barátság és a hozzá hasonló szavak jelentése között...

Ha tudnád, ez nem is lenne kérdés.

ma 11:17
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

De én akkor sem kérdeznék ilyet egy ellenkező nemű baráttól! Nehogy félreértse.

Nem tudom miért, de szerintem a kinézet az abszolút nem fontos barátságban.

Hogy jól néz e ki azt kérdezze a párjától vagy aki fel akar szedni. Lehet rosszul gondolom!?

ma 11:29
 6/11 anonim ***** válasza:

Most elképzelem a helyzetet: megkérdezi ezt, Te némán nézel magad elé, nem szóltok egymáshoz a nap hátralevő részében, álmatlanul végigszenvedsz egy éjszakát, majd kiírsz egy kérdést?

Mert ha nem, érdekes lenne a többi részlet, hátha kiderül, mire gondolt.

ma 11:41
 7/11 anonim ***** válasza:

"De én akkor sem kérdeznék ilyet egy ellenkező nemű baráttól! Nehogy félreértse."

Ilyen erővel akkor ne is találkozz vele, hisz valakinek az is félreérthető.

ma 11:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezek félreérthető dolgok, ilyet megkérdezni, de ha le van tisztázva már hogy csak barátság, akkor nyilván fel sem merül a kérdés hogy miért kérdezi! Ha csak ujjabban kezdte kérdezgetni a véleményedet a kinézetéről, akkor lehet hogy tudni szeretné hogy ő tetszik e neked!
ma 11:57
 9/11 Psycho ***** válasza:

Visszacsatolást szeretett volna kérni. Nem is olyan egyszerű ám olyan embert találni, aki tapintatosan, de egyenesen megmondja a frankót. A párja úgyis csak azt mondaná, hogy "persze drágám, csodásan nézel ki!" - miközben lehet, hogy "csak" 10/7-re érétkeli az aktuális szettet, de nem akarja őt megbántani.

Ha kitesz egy képet az illető instára, és aláírja a kérdést, "szerintetek hogy festek?" - akkor jönnek a trollok és megmondóemberek, akik csak a sz@rtengert öntik a nyakadba akkor is, ha amúgy effektíve jól nézel ki.

Valószínű, hogy egy őszinte véleményt szeretett volna + megerősítést.

A szóhasználatból arra következtetek, Te vagy a fiú, ő a lány. Gondolom kicsípte magát az illető. A lányoknak azért fontos a külső megjelenés, nem véletlen, hogy sokat adnak erre. Magyarul van azért itt "befektetett meló". Márpedig a meló után jól esik az elismerés, főleg, ha az jól sikerült.

ma 12:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy jobban elolvasta az írásaidat, szerintem nincs is semmilyen ellenkező nemű barátod, csak itt unatkozol és bedobod a képzeletbeli helyzeteket, hogy megerősítést nyerhess magadnak, hogy milyen gonoszak romlottak ezek a mai nők.

Eszembe nem jutna így írni egy barátról:

"És persze gondolom van akiknek simán odaadja magát, de természetesen ha ráhajtanék, ő nem úgy gondolta..."

ma 12:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!