Hogyan lépjek túl egy elmúlt barátságon?
Sziasztok
Sajnos pár hónapja (pontosan januárban) véget ért egy majdnem 10 éves barátságom. Most itt nem fejteném ki pontosan miért, meg hát nem is számít..
De sajnos nem tudok túllépni mert úgy érzem a végén én voltam az aki igazán elrontotta, még mikor menthető lett volna a barátság.
Így azóta is, komolyan ,legalább minden tizedik percben eszembe jut az egész, és otthon kisírom magam miatta, de suliban is van hogy kimegyek mosdóba mert nem bírom visszatartani
Most is van pár barátom, de mindnyájuknak van egy 'legjobb' barátja, tehát én csak ilyen sulis barát vagyok nekik.
Viszont a régi barátságomban csak mi ketten voltunk és tényleg igazi volt.
Ő elég egyszerűen elengedte a barátságot mert nyitottabb személyisége van és így vonzza maga köré a társaságot de viszont engem azóta is emészt.
És vettem olyan parfümöt, ami neki volt, a képeit őrizgetem és hordom magamnál, a tőle kapott ajándékokat kitűztem mindenhova, pedig szerintem jobb lenne mindent egy dobozba rakni és elcsomagolni. Meg ölelgetem az plüsseimet arra gondolva hogy őt ölelem, meg hát gyakran vele is álmodok
De ez nem megy nekem. Sajnos pszichológushoz nem járhatok. Sulishoz meg nem akarok. Könyveket kerestem, de semmi erre specializálódott témájút nem találtam. Egyszer beszéltem róla valakivel, de úgy érzem, nem azt a segítséget kaptam amire szükségem lett volna.
Szeretnék találni egy megoldást erre, egy kiutat vagy nem tudom. Csak hogy tudjak a jelenben élni és nem a múltban ragadni.
Sajnos ezt a fura depressziót elég rossz és káros módon vezetem le.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!