Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Más is megfigyelte már ezt...

Más is megfigyelte már ezt hármas barátságoknál? Csak engem zavar ez?

Figyelt kérdés

Úgymond csak cirkuszi bohócnak hívják a harmadik felet, akit tüntetőleg, és látványosan ignorálnak, szándékosan levegőnek nézik, mintha ott se lenne, nem vonják be a beszélgetésbe soha, kinevetik.

Kvázi baleknak hívják a társaságba, éreztetik vele, hogy egy senki. Ez nagyobb társaságban is megfigyelhető, a kinevetés, csicskáztatás. Nem értem, hogy mi értelme az egésznek.

ma 12:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én pótkeréknek ismerem ezt a szitut.

Akivel szemben így viselkednek, az szakítsa meg a "barátságot " a másik kettővel. Mert ez minden, csak nem barátság !

ma 13:04
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem egy ilyen tapasztalatom volt egyébként. Nagyobb baráti társaságokban, meg munkahelyi közegben is valahogy kineveznek mindig egy ügyeletes csicskát, és azt cseszegetik állandóan.

Kinevetik, nem vele együtt nevetnek, hanem egyértelműen rajta. És azért, mert lenézik a másikat, és hogy ők többnek érezhesség magukat. Szimpla rosszindulat.

ma 13:09
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Aki bátor kívülálló, szerintem nyugodtan szóvá teheti ezt békében. Az a csendes áldozat nem fogja megvédeni magát, csak gyűjti a sebeket. Ne hagyjuk!
ma 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!