Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ez normális vagy...

Szerintetek ez normális vagy túl reagálom? Engem zavar!

Figyelt kérdés

Van egy férfi akivel ismerkedem.

Olyan aki csak kihajtott újságpapírra teszi le a cuccait, táskáját, bárhova elmegyünk zsebkendővel fogja meg a kilincset és a csapot a mosdóban, mindig mindenki után fertőtlenít azonnal tisztító szerekkel, szövetfertőtlenítővel, alkoholos kézfertőtlenítőt használ minden alkalommal ha meg fog valamit.

jan. 8. 07:49
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

Ilyenek általában beteges emberek. Majd figyeld meg hogy mindig összeszed vmit érbeteg szivbeteg aztán rákos.

Ismerek ilyen egészségmániásakat állandoan van vmi nyavajájuk. Candidásak vagy korpásak foginysorbadásosak stroke gyanusak meg minden.

Mivel e körül forognak csak állandoan ez az életük is.

jan. 8. 07:51
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Ez valamilyen fóbia. Kezelni kéne.
jan. 8. 07:52
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Foglalkozz a saját dolgoddal, mint ő, és akkor nem fog zavarni 🤷
jan. 8. 08:01
 4/7 anonim ***** válasza:
20%
Nem lehet, hogy az én barátommal ismerkedsz? Ez teljesen rá vall. Megkérdezhetem, hány éves az illető?
jan. 8. 08:09
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
A kézfertőtlenítős részt meg tudom érteni, azt sokszor csinálom én is. A többi viszont szerintem is kicsit túlzás már, és ennyire nem kéne tartania mindentől. Ha még nem tart ott, ez könnyen kényszerességbe csaphat át, amiből meg nehéz kijutni.
jan. 8. 10:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez már kontraproduktív.
jan. 8. 10:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Igazából mindegy, hogy normális-e vagy sem, ha téged zavar. Mérlegelj, és döntsd el, hogy megszoksz vagy megszöksz.

Valamiféle mentális rendellenesség - OCD, tisztaságmánia, koszfóbia, satöbbi. Érdemes lehet elmennie szakemberhez, mert neki se lehet kényelmes állandóan ezeken görcsölni, de ez az ő élete.

jan. 9. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!