Lányok, titeket zavar, ha fiú barátotok meztelen előttetek?
Figyelt kérdés
Pl. átöltözésre, napozásra gondolok. Egy lány barátommal kiheveredtünk az udvarra napozni, mondtam neki, hogy nekem jólesne csupaszon, azt válaszolta, hogy ő marad bikiniben, de én csinálhatom. Levettem a fürdőnadrágom, erre elvigyorodott; azt mondta, nem hitte, hogy tényleg meg merem csinálni. Megkérdezte, hogy más csajok előtt is le mernék-e vetkőzni.2023. aug. 2. 09:53
2/18 anonim válasza:
Nem zavar,akkor mindig kiverem neki.
5/18 anonim válasza:
A férjem még lehet előttem pucér, de más fiú barátom, ha letolná a gyatyát, azért megejtenék felé egy kérdést, hogy ezt mégis mire véljem.
6/18 anonim válasza:
Én fiú vagyok, de tetszik ha fiú barátaim félmeztelenül vannak mellettem :D
Azt viszont nem tartanám normális dolognak, hogy közülük valaki, vagy bárki más teljesen meztelenül mutatkozzon mások előtt. Ez a civilizált emberi normáktól teljesen eltér. Illetlen dolog, és "ijesztő", mert a normáktól függetlenedik.
7/18 anonim válasza:
Nem volt még rá példa, de nem zavarna. Én magam ugyan nem vetkőzöm le senki előtt, de ettől még nem tabusítom a meztelenséget.
8/18 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Mit értesz fiú baráton? Mert ha az udvarlóról van szó, akkor a kapcsolat előrehaladtával miért zavarná a lányt, h meztelen előtte az udvarlója? :-)
10/18 anonim válasza:
Engem mindenki zavar pucéran, akivel nem szexelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!