Lányok, titeket zavar, ha fiú barátotok meztelen előttetek?
Figyelt kérdés
Pl. átöltözésre, napozásra gondolok. Egy lány barátommal kiheveredtünk az udvarra napozni, mondtam neki, hogy nekem jólesne csupaszon, azt válaszolta, hogy ő marad bikiniben, de én csinálhatom. Levettem a fürdőnadrágom, erre elvigyorodott; azt mondta, nem hitte, hogy tényleg meg merem csinálni. Megkérdezte, hogy más csajok előtt is le mernék-e vetkőzni.2023. aug. 2. 09:53
11/18 anonim válasza:
Fiú vagyok, nem zavar, mert mindkettőnknek ugyanaz van, látjuk néha egymaset pl. zuhanyban.
14/18 anonim válasza:
Engem nem. Szerintem amúgy ruhán át is látszanak az elemek.
15/18 anonim válasza:
Nem zavar, de én azért nem vagyok előtte meztelen.
16/18 anonim válasza:
Volt több csaj barátom akivel mindent meg beszéltünk.Ha szórakozóhely volt ahol férfi női mosdó egyben akkor egy wc mentünk,aludtunk együtt nyaraló én meztelen mert úgy szoktam ő egy póló .Soha nem volt sex.
17/18 anonim válasza:
Én konkrétan soha nem voltam ilyen helyzetben, de van barátnőm, akinek van ilyen fiú barátja, aki nem szégyenlős mellette.
18/18 anonim válasza:
Fiú lány közt nincs barátság...Pláne ha meztelenkednek is egymás előtt, vagy legalább az egyik...Max ha nudisták és megszokták a látványt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!