Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Előnyben vagy hátrányban...

Előnyben vagy hátrányban vagyok azokhoz képest, akikkel nem találkozik?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel nem túl régóta beszélgetünk és találkoztunk egyszer és már meg van beszélve, mikor találkozunk újra. Szerintem baráti a viszonyunk, bár foglalmam sincs mit gondol, mert nem érintettük ezt a témakört. Sokmindenről mesél, köztük lányokról...de velük hónapok óta beszélget, mégsem találkozott velük. Ha esetleg akarnék tőle valamit, akkor ezekhez a lányokhoz képest előnyre vagy hátrányra tettem szert a találkozásokkal?
tegnapelőtt 06:29
 1/6 anonim ***** válasza:
27%

Ha járni akarsz vele, akkor nincs jelentősége annak, hogy a barátavial hányszor találkozik, mert egy szerelmes a pasiját sosem hanyagolná.

Ha a nőnek barátságra kellesz, és nem tekint rád férfiként, akkor vagy hátrányban.

tegnapelőtt 06:54
 2/6 A kérdező kommentje:

Áthelyezeték más kategóriába a kérdésem...

Ő egy nő és én is nő vagyok. Ő is meleg, én is.

Nem tudom, hogy tekint rám, de mivel mindenfélét elmesél, ezért nem hiszem, hogy érdekelném...de mindenki, akiért odavan olyan személy, akikkel még nem találkozott. Ehhez képest velem lehet találkozni. Így értettem a kérdést.

tegnapelőtt 07:00
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Az a helyzet hogy szerintem semleges vagy neki. Másokkal azért nem találkozik mert vagy nem tudnak vagy más oka van, de azzal akitől komolyat akarok nem viselkedek így...
tegnapelőtt 07:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Az lenne a legjobb, ha ez így is maradna, mert néha olyanokhoz ragaszkodok, akikhez amúgy nem kellene és csak utólag jövök rá, hogy maradni kellett volna barátságban és mindenki jobban járt volna.
tegnapelőtt 07:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az mindenképpen pozitív, hogy már találkoztattok és meg van beszélve a következő, tehát van valami szimpátia, érdeklődés egymás iránt.

Lehet, hogy azért beszélget még más lányokkal is, mert még ennyi idő alatt nem alakult ki benne az, hogy te "kellesz" neki csak veled akarja folytatni az ismerkedést.

Nem tudni, hogy miért nem találkozott még a többiekkel.

Nézd, ha túl lesztek néhány jól sikerült találkozón, akkor vagy minden jön magától és ha rendes ez a lány elfog maradni a rendszeres beszélgetés a többi lánnyal, vagy maradtok a barátok, vagy megszünik a kapcsolat és mindketten mentek saját úton tovább.

Szerintem ez a kapcsolat, ismertség még túl fiatal, ahhoz, hogy nagyon messze menő következtetést lehessen belőle levonni.

tegnapelőtt 07:36
 6/6 Senior Séf ***** válasza:
Előnyben vagy, és minél több a kontakt, az előny annál jobban növekszik.
tegnapelőtt 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!