Előnyben vagy hátrányban vagyok azokhoz képest, akikkel nem találkozik?

Ha járni akarsz vele, akkor nincs jelentősége annak, hogy a barátavial hányszor találkozik, mert egy szerelmes a pasiját sosem hanyagolná.
Ha a nőnek barátságra kellesz, és nem tekint rád férfiként, akkor vagy hátrányban.
Áthelyezeték más kategóriába a kérdésem...
Ő egy nő és én is nő vagyok. Ő is meleg, én is.
Nem tudom, hogy tekint rám, de mivel mindenfélét elmesél, ezért nem hiszem, hogy érdekelném...de mindenki, akiért odavan olyan személy, akikkel még nem találkozott. Ehhez képest velem lehet találkozni. Így értettem a kérdést.

Az mindenképpen pozitív, hogy már találkoztattok és meg van beszélve a következő, tehát van valami szimpátia, érdeklődés egymás iránt.
Lehet, hogy azért beszélget még más lányokkal is, mert még ennyi idő alatt nem alakult ki benne az, hogy te "kellesz" neki csak veled akarja folytatni az ismerkedést.
Nem tudni, hogy miért nem találkozott még a többiekkel.
Nézd, ha túl lesztek néhány jól sikerült találkozón, akkor vagy minden jön magától és ha rendes ez a lány elfog maradni a rendszeres beszélgetés a többi lánnyal, vagy maradtok a barátok, vagy megszünik a kapcsolat és mindketten mentek saját úton tovább.
Szerintem ez a kapcsolat, ismertség még túl fiatal, ahhoz, hogy nagyon messze menő következtetést lehessen belőle levonni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!