Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elfogytak a barátaim?

Elfogytak a barátaim?

Figyelt kérdés

Gondolom más is átélte ezt a folyamatot, általános iskolában tele vagyok barátokkal, megegyeznek az érdeklődési körök, mindennap lent fociztunk, bicoztunk, boldogság volt az élet

Középiskolában szintén volt egy jó közösség, csak már az utcára piálni jártunk és házibulikba..

Mostanra pedig mindenki szét oszlott, sok barátom már külföldön dolgozik és haza sem jön, sokan leragadtak a középiskolás szinten, és továbbra is kicsapongos életet élnek( akkor jó volt, most ritkán van hozzá kedvem ) jelenleg nekem kirándulni lenne kedvem, sportolni, minőségi időt tölteni, jókat beszélgetni az élet nagy dolgain, viszont akikkel ezt megtehetném azok az emberek elfogytak körülöttem..

Már egy barátom sincs

Magányos vagyok

Mit tehetnék?

Valahogy úgy érzem én már nem vagyok képes új emberekkel mélyebb barátságokat kötni valamilyen oknál fogva

Más is volt hasonló helyzetben?

22/F

dec. 30. 23:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Járjál valahova: sportklubba, kirándulókörbe, nyelviskolába, filmklubba, önkénteskedni ...
dec. 31. 00:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez ismerős. Nálam is ez a helyzet csak én már 35 vagyok. Igazából elég unalmas így és ebben a korban már valódi barátságokat elég nehéz kialakítani.

Ha vannak dolgok amik érdekelnek akkor kereshetsz csoportokat vagy beíratkozhatsz tanfolyamokra,ott is lehet új embereket megismerni.

dec. 31. 00:03
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Igen, mert Magyar Péter szexi és átpártoltak hozzá.
dec. 31. 02:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló a helyzetem,de a netes világból sikerült megismernem embereket akikkel személyes találkozót is sikerült összehozni:)

Ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan:) sosem késő új barátokat szerezni:)

24/N

dec. 31. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!