Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Csak komoly szandekkal irjon...

Csak komoly szandekkal irjon barki is, nem erdekelnek 60 eves kamu profilok, se semmi, csak haverokat keresek.. erzi barki ugy h teljesen elfogytak a baratai?

Figyelt kérdés
22 eves vagyok, egyetemen tanulok, dolgozom, sportolok, elem az eletem, nem vagyok egy szobakukac, de egyere jobban erzem azt, hogy lemorzsolodott a barati korom, vagy elsodort az elet, vagy csak nem beszelunk mar pedig sok haverom volt sokaig.. szivesen jarnek utazni, kirandulni, bulizni barmi, csak kene ahhoz igaz barati kor.. barki aki hasonloan erez? Budapest amugy

2023. jan. 25. 22:19
 1/5 anonim válasza:
Szia! Szívesen írok privátban.
2023. jan. 25. 22:33
 2/5 anonim válasza:

11 éve nincsenek barátaim, csak üzleti és egyetemi kapcsolataim vannak. Sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagyok. Így magamra tudok koncentrálni, nem akarok senkinek és semminek megfelelni, nem veszi el senki az időmet, nem használ ki senki, nem zavar senki... Egyszóval sokkal jobban és gyorsabban tudok haladni a nagy célom felé.

Úgyhogy én azt javaslom neked, hogy koncentrálj az egyetemre és a karrierre, tartsd egészségesen és sportosan a tested. Az értékes emberek és kapcsolatok út közben rád fognak találni.

2023. jan. 25. 22:39
 3/5 anonim válasza:

1

Akkor miért nem ott írsz? :xd

2

Na és mi az a nagy cél? Egy nyaraló az Adrián?

2023. jan. 25. 23:21
 4/5 anonim válasza:
Nem materiális céljaim vannak, a tárgyakat nem tudom magammal vinni a halálos ágyamon.
2023. jan. 25. 23:25
 5/5 anonim válasza:

Mindig tojtam a pénzre,az anyagi javakra.

Szeretetet,figyelmet nem lehet pénzen venni.

Párom már nincs, barátok magukkal vannak elfoglalva.

Jobb is így,nem kell több csalódás.

2023. jan. 26. 03:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!