Túl sokat kérek?Napi 8 órában elviselni a haldoklásom 2 millióért havonta 2-3 hónapig?
18:05
És,ha mondjuk nem szólunk egymáshoz egész nap?
Ha rossz társaság vagy (és neki az lehetsz), akkor nem éri meg ennyi időt elpazarolnia rád, amikor ott vannak a saját szerettei, a hobbijai és a saját munkája. Én szeretem a munkámat a nehézségek ellenére, sose cserélném el arra, hogy egy olyan emberrel legyek, akit utálok.
Másrészt neked mi a jó abban, ha egy olyan ember társaságát fizeted, aki utál téged? Téged ez nem zavar?
Khm:
"beszéljen hozzám kb mindegy miről és mondjuk olvasson fel nekem."
18:08
De az nem lenne "kötelező".Attól meg,hogy hangosan olvas az nem beszélgetés.Meg,ha ugyanazt a filmet nézzük,az sem.
18:07
Nem zavar,mert nekem egyedül ő fontos a halott szeretteimen kívül.Az zavarna,ha egy olyat fizetnék,akit most látok életemben először.Nem olyannal szeretném tölteni az utolsó időmet lehetőség szerint...
18:09
Kinek mi számít beteg pszichopatának... De ezt nem veszem komolyan,mert egy ilyen kérdésre ezzel jönni,csak vicc lehet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!