Túl sokat kérek?Napi 8 órában elviselni a haldoklásom 2
millióért havonta 2-3 hónapig?
Figyelt kérdés
Egy ismerőstől kértem.Olyan a munkája elvileg,hogy tudna szünetet tartani.Nem kell fürdetni vagy ilyesmi,annyira nem vagyok rossz állapotban.Fiatal vagyok,pár éve lettem nagykorú.Nem rokon az illető,de számomra fontos lett.Kicsit olyan,mintha a halott szüleim helyett ő lenne a szülőm.Sok,amit kérek?Ti belemennétek?Ja,ő nem szeret engem,mert elcsesztem vagy nem tudom miért,de nem szeret,csak én őt.
"Egy ismerőstől kértem." Ezek szerint már megkérdezted. Mit válaszolt?
2021. márc. 7. 18:14
22/89 A kérdező kommentje:
18:12
Indokot is légyszi.
18:11
Dehogynem,elfogadom.Utáljon,nem is kell egymáshoz szólnunk,csak legyünk egy helyiségben x időt,mert nekem ez fontos,mivel anyukámat nem tudom hívni.Ha már egyszer ilyen szerencsétlen helyzetbe kerültem...
2021. márc. 7. 18:15
23/89 anonim válasza:
Mi a betegséged? (ha publikus..), Otthon vagy? Esetleg kórházban? Biztos, hogy meg fogsz halni ilyen fiatalon? (Halálos a betegséged?) Ki az az illető, akihez ennyire ragaszkodsz? Rokon? A szerelmed?
2021. márc. 7. 18:15
24/89 anonim válasza:
Ha elfogadnád, hogy nem kedvel, akkor nem is ajánlanál ilyeneket, tudva, hogy értelmes ember nem fog hónapokat elpazarolni az életéből egy általa gyűlölt személyre.
2021. márc. 7. 18:16
25/89 anonim válasza:
Indokoltam. Ha prostituált lennék, akkor nem fogadnék olyat, akit gyűlölök. A te esetedben viszont egy gyűlölt személlyel kéne lennem.
2021. márc. 7. 18:17
26/89 A kérdező kommentje:
18:15
Nagy eséllyel hamarosan meghalok.A kérdés,hogy mikor pontosan...
Otthon vagyok.A kórházban nem is lenne megoldható ez,amit a kérdésben kiírtam.
Nem a rokonom és nem is a szerelmem.De mindennél fontosabb számomra.
2021. márc. 7. 18:18
27/89 anonim válasza:
Az nem opció, hogy pszichiáterhez fordulj?
2021. márc. 7. 18:19
28/89 anonim válasza:
Nem dugós prostinak kellene lenni napi nyolc órában (hétvégén is?)? Lehet, egyszerűen nem tartja okésnak, hogy kiárusítsa magát akkor sem, ha nincs szex.
2021. márc. 7. 18:19
29/89 A kérdező kommentje:
18:16
Havi 2 millióért se?!Azon túl,hogy annyi a dolga,hogy leül egy sofára és kb néz maga elé?Hmm... Ne mondd már,hogy ez az "értelmes embereknek" annyira rossz ajánlat.🙂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!