Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Felhivhatom este a barátomat?

Felhivhatom este a barátomat?

Figyelt kérdés
Egyik közeli barátom holnap fogorvoshoz kísér. Azt mondta messengeren erősitsük meg a holnapot. Én most írtam Neki messengeren de még nem látta.ha estig nem látja vagy valami egyéb, akkor este felhivhatom a holnapi nappal kapcsolatban?
ma 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Nem, megtiltom!
ma 14:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Még csak fél három, én is épp dolgozom - most épp van 10 perc szünetem, azért érek rá itt pötyörészni, de én se nagyon tudok csevegni.

Ő ajánlotta fel a messengert, szóval ne aggódj, biztosan írni fog. Esetleg majd olyan 6 előtt rácsöröghetsz (messengeren, akár) hogy biztos ne felejtse el, ha esetleg feledékeny típus.

ma 14:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem hívhatod. Ha már azt akarod, mi mondjuk meg, mit csinálj. 😀
ma 15:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem hivhatod föl. Megtiltom neked.
ma 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem se aggódj, ha még nem írt vissza. Biztosan jelentkezni fog majd. Valószínűleg még dolgozik, aztán majd reagál, ha hazaért.
ma 15:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha meg nem akkor egyedul mesz
ma 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!