Az Apple nem akar beszállni a konzoliparba? Szerintem verné a Sonyt/Microsoftot.
Milyen menő lenne, ha az embernek nem csak Ipadje/Iphoneja, hanem "Iconsol"ja is lenne...
Nem akar beszállni az Apple a versenybe?
Ráadásul a szemellenző annyira elborította az agyadat, hogy oda képzelsz olyan dolgokat is amik nincsenek ott. Egy szóval sem írtam, hogy a sanyi linkje nem lenne igaz. Néha kihúzhatnád a fejed a kukadroid seggéből és szétnézhetnél a nagyvilágban.
A kukadroidhívők meg folyamatosan azzal áltatják magukat, hogy az ilyen androidvírus hírek csak kamuk. Szép lesz majd amikor beszopnak valami szép kis vírust a sok warezolt appjukkal.
"Meg egyébként az 1 hónapos cikkek már elavultak."
Ezt mond 9/11 nek meg márc 15 nek jajj régi elavult dolgok... kit érdekel mivolt 1848 ba 1 hónapnál régebbi
hozzáteszem én egyik telefon mellet sem állok.
Mivel gémer vagyok egy 500FT os telefonnak egy hordozhato jatekkonzolnak jobban orulnék mint vala
mejiknek
Ma 19:36
Ezen jót nevettem..:D Azért 9/11 és márc. 15-e kicsit komolyabb esemény volt mint egy vírus, ráadásul egy ilyen "esemény" örökre a világ vagy az adott nemzet emlékezetébe ég, semmint egy vírus, ami pár napig tevékenykedik, megfertőzi az eszközök X százalékát, majd lelövi egy vírusírtó.. Bárcsak az ilyen történések ellen is "védekezni" lehetne, mint a vírusok ellen egy programmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!