Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az Apple nem akar beszállni a...

Az Apple nem akar beszállni a konzoliparba? Szerintem verné a Sonyt/Microsoftot.

Figyelt kérdés

Milyen menő lenne, ha az embernek nem csak Ipadje/Iphoneja, hanem "Iconsol"ja is lenne...

Nem akar beszállni az Apple a versenybe?

2013. márc. 16. 21:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/122 anonim ***** válasza:
58%
Photostream amit böngészőből meglehet nyitni? Mondj nehezebbet! Ha jól értelemezem, akkor az airplay a dlna megfelelője. Itt is látszik, hogy az apple mennyire szarik a szabványokra. És fullhd képet és hangot még az xperia minimel is kitudtam "dobni". Jah igen, és az abban is alapfunkció. A naptáras b*ziságott is meglehet csinálni, a google szinkronizációval. Plusz ezzel nem csak az appokat lehetnek ugyanazok 2 vagy több készüléken, de a rendszer beállítások is. Talán a programoké is, de ebben nem vagyok 100%. Biztos van a fullhd filmekre is app, de ki az qrva hülye, aki majd ~15gb -os filmeket fog tárolni? Az még egy 64 gb -os tárhelyen is sok! Az iphone 4 soha nem fagy és gördülékeny?! Gondolom ezt április 1. -re szántad. Na ezzel mind megvagyok, szóval vitatkozzunk.
2013. ápr. 1. 12:51
 32/122 anonim ***** válasza:
49%

Ha megkérhetlek, tegyél már az ios billenytűre swype -ot (természetesen jailbreak -et nem használhatsz!)!

Ja, hogy nem lehet? Gondolom megint jössz a dumával, hogy az is full ősrégi, tiszta 2012 -es évek...

Légy erős használtam a swype-ot egy rakás sz@r.

A statusbarba kapcsold már ki a wifi -it! Ja, hogy nem lehet.

Mi a szarnak kapcsolgassam a wifit? Droidon sem kapcsolgattam folyamatosan. Tudod nem kukadroidot kell venni ami minden sz@r miatt lemerül.

Tegyél már fel egy másik launchert, mert a gyári nem tetszik.

Minek kell másik launcher? Én használni akarom a telefont nem menőzni vele, hogy milyen idióta csillivilli f@szságokat tud a launcher.

Ja, hogy nem lehet? Az nfc hogy működik?Ja, sehogy, mert egyik almában sincs?

NFC minek ha sehol sem lehet használni? Ja, attól még van, de használhatatlan. Sorra jelennek meg az újabb és újabb hírek, hogy senkinek sem kell az NFC és nem használják. De qrva jó, hogy van abban a fosban amit használsz.

Időjárás widget? Minek parasztvakítás. Droidon kint volt 2 widgetet ebből az egyik az óra. De azt sem igazán használtam csak úgy ott volt.

Az milyen, hogy még a droid emulátor is FC-t dob? Ezek szerint ez gyári fícsör benne. LOL

Na menjél vissza kukadroidozni, okoska.

2013. ápr. 1. 14:30
 33/122 anonim ***** válasza:
58%

Attól mert te képtelen vagy egy gyorsabb gépelési megoldást használni, vagyis maradi vagy, attól még nem szar. Durva lett volna, ha a lovaskocsik idejében azt mondják az újonnan feltalált autóra hogy szar, mert nem fosik, meg nem eszik szénát stb. Néha fejlődni kellene.

A droid merül lassan? Na ne nevettess! A nexus 4 -em elmegy 2-3 napot, az volt 4s -em fél napot is éppenhogy kihúzott!

Az nfc -nél is maradi vagy. Még szerencse hogy az infra feltalálásánál nem voltak ilyenek. Szar lenne még most is felállni, hogy elkapcsolhasd a tv -t!

Attól mert te igénytelen vagy, még sokaknak bejön ha van egy szép asztaluk, tele szép és hasznos widgetekkel.

Az pedig természetes dolog hogy védeni próbálod az almát, mert kifizettél érte jó sok pénzt, és nem akarod elismerni hogy szart vettél. Sose értettem miért hazudnak az emberek saját maguknak

2013. ápr. 1. 14:49
 34/122 anonim ***** válasza:
58%
Az, hogy a droid emulátor fc -t dob ki azért van, mert az egy emulátor!
2013. ápr. 1. 14:50
 35/122 anonim ***** válasza:
49%

Jah az az igénytelenség, hogy szeretem az egységes dolgokat. A kukadroidban a widgetek meg minden csak nem egységesek. Ezzel iszonyat nagy luftot lőttél.

De az NFC-vel is. Van még egy rakás ilyen cikk.

[link]

Igénytelenség mi??? LOL

Az a szánalmas, hogy a kukadroidfanok az összes apple hírnél megjelennek és írkálják a gyökérségeiket és trollkodnak ész nélkül. Ellenben fordítva ezt nem látni.

2013. ápr. 1. 15:08
 36/122 anonim ***** válasza:
58%

"Ellenben fordítva ezt nem látni."

Te mégis idejöttél kötözködni. Feleslegesen. Az iso szar volt, szar, és szar is lesz. Pont.

2013. ápr. 1. 15:39
 37/122 anonim ***** válasza:
63%

Mert itt sem Apple fikázással kezdődött., hanem először én jöttem és fikáztam a droidot. LOL Na ugye, mint mindenhol a mocsok kukadroidosok mennek fröcsögni itt is ez volt.

Tudod te mi az az ISO?? Kb közöd sincs hozzá.

2013. ápr. 1. 16:00
 38/122 anonim ***** válasza:

"iphone-ba minek teszik bele ha nem bir küldeni semmit rajta? felesleges"

LOLOLOLOL, BT hangszóróról, headsetről, fejhallgatóról stb még sose hallottál?

2013. ápr. 1. 17:11
 39/122 anonim ***** válasza:
Az iso -nak több jelentése is van. Melyiket szeretnéd hogy leírjam? És +1 kérdés, honnan gondolod te azt, hogy "gőzöm sincs hozzá", mikor nem is ismersz? Csak nem abból gondolod hogy androidot használok? Igen, itt is látszik az almások gondolkodási képessége. Nem szeretek általánosítani, de ez így van. Ha van is egy-két kivétel, akkor az is csak erősíti a "szabályt".
2013. ápr. 1. 18:53
 40/122 anonim ***** válasza:

jah tényleg :D akkor sry...

Am igaza van annak az apple fannak aki azt írta hogy a droid gyorsan merül nekem átlag 1 napot bír a telo mondjuk használom rendesen zene game szal...

Visszatérve szerintem apple nem fos de annyi pénzt kérnek a telóért amennyit nem ér meg... csak 1 alma logó miatt, jah és szedhetem le hozzá itunes-t meg társait hogy zenét rá tudjak tenni.

2013. ápr. 1. 18:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!