Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az Apple nem akar beszállni a...

Az Apple nem akar beszállni a konzoliparba? Szerintem verné a Sonyt/Microsoftot.

Figyelt kérdés

Milyen menő lenne, ha az embernek nem csak Ipadje/Iphoneja, hanem "Iconsol"ja is lenne...

Nem akar beszállni az Apple a versenybe?

2013. márc. 16. 21:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/122 anonim ***** válasza:
56%

obsidian válasza:

Jah igen és csakis applefanok vesznek iPhone-t és csakis tőlük kérdezik meg, hogy mennyire elégedettek a készülékkel. Facepalm. És te tényleg el is hiszed ezt a sok baromságot. Ez a legszánalmasabb. Gratulálok!

Tényleg szar volt a htc egyik csúcsmodellje. Mert a htc az arról híres, hogy sz@r telefonokat gyárt. Na ugye, hogy már megint jó nagy baromságot írtál.

Ami tény, hogy a diktafonja egy rakás fos volt, meg a hangszórói is.

Na ez a különbség, hogy az iPhone-ba eleve nem ilyen sz@r gagyi alkatrészeket tettek. Pedig mindenki, hogy sztárolta a htc-t, hogy azt vegyek mert sokkal jobb. Tényleg az volt, csak kár, hogy ebből szinte semmit sem érzékeltem.

Én hülye utána is droidot vettem. Igaz, hogy az már jobb minőségű volt, de az android miatt szívtam eleget. Na meg az legalább szappantartó fosműanyagból készült a kijelzője meg beégett. hurrrá persze az is sz@r csúcscsamcsung volt. Tudom én vettem sz@r telefont.

2013. ápr. 1. 23:36
 52/122 anonim ***** válasza:
63%

Jesszusom, te veszélyesen elvakult vagy. :D

Komolyan, ájfón minőségről beszélünk?

Nézz már meg bármilyen töréstesztet pl, hogy mit bír egy ájfon, meg egy bármilyen más telefon.

http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw

Az meg, hogy az Androiddal sokat szívtál... Megint csak Te vagy béna, érdekes, hogy több ezer embernek megfelel és a leggyorsabban fejlődő, legelterjedtebb oprendszer...

Vegyél fokhíjas almát azt legyél vele boldog... Megérdemled... :D

2013. ápr. 2. 00:06
 53/122 anonim ***** válasza:

Gratulálok tényleg a törésteszt a minőség fokmérője. facepalm. LOL

Az sgs3 is húúúú de jó minőségű, amikor fél méterről szilánkosra tört. Na az is minőség, ezek szerint. Gratulálok ehhez a gondolkodáshoz.

Igen én vagyok a hülye a droidhoz is amikor újraindul a telefon a legváratlanabb helyzetekben vagy éppen egy-egy olyan funkció ami szükséges a munkámhoz nem működik rendesen. De én vagyok a hülye a telefonhoz.

De a sötét kukadroidfanoktól már megszoktam, hogy az ő rendszerük hibátlan és az iOS meg az iPhone túl van árazva. Csak azt nem tudom, hogy miért csinálják a kukadroid telefonokat szappantartó műanyagból vagy, hogy miért törik össze ha fél méterről leesik. Mert ugye az minőség. :D LOL

Ez a minőség LOL

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

2013. ápr. 2. 00:15
 54/122 anonim ***** válasza:

iphoned is sz@rrá törik ha félméterről leesik...

csak bele olvasgattam a kommentebe nem végig mert nem érdekel 2 fogott meg:

1. ki mondta h htc arról híres h sz@rt gyárt? qrva jó telók a mostanik one s xl széria nekem sensation xe van és meg vok elégedve... igaz lehetne jobb is de ebbe ne menjünk bele...

2. mekibe eszel f@sza kid leszel.... ez hülyeség... ha én mekibe megyek leszarom h mit tesznek bele amíg jó és laktat.... szal azé járnak a mekibe hogy egyenek nem me fasza kid leszel

2013. ápr. 2. 00:59
 55/122 anonim ***** válasza:

"ha én mekibe megyek leszarom h mit tesznek bele amíg jó és laktat"

Pörszö pörszö pörszö.

Ha jót akarnál enni egy főzelékbárba vagy egy kínaiba mennél, ezeken a helyeken valóban normális kajákat lehet enni reális áron. De te mégis a mekibe mész...

Miért? Mert finom? Finom a f#szt, mosogatóízű az összes szemét. Mert olcsó? Horribilisen drága az összes kaja.

Akkor miért mész oda? Mert az agyadba van égetve a reklámok által, akkor is ha nem tudatosul benned.

2013. ápr. 2. 01:04
 56/122 anonim ***** válasza:

főzelékbárba wtf ilyenről még nem hallotam xD de amúgy is utálom a főzelékeket...

De ha neked valami nem ízlik attól másnak még lehet finom...

2013. ápr. 2. 02:47
 57/122 anonim ***** válasza:

most nézem milyen jól el lett a téma húzva XDD

elindult a konzolokból utána a telefonba majd iphone vs android végén már a kajáról vitázunk xD go humans! XD

2013. ápr. 2. 02:48
 58/122 anonim ***** válasza:

22:53

Nem, csak láttam hogy felesleges veled vitázni. Plusz az már 2 az 1 ellen lenne.

2013. ápr. 2. 11:01
 59/122 anonim ***** válasza:
33%
2013. ápr. 2. 18:56
 60/122 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 2. 19:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!