Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az Apple nem akar beszállni a...

Az Apple nem akar beszállni a konzoliparba? Szerintem verné a Sonyt/Microsoftot.

Figyelt kérdés

Milyen menő lenne, ha az embernek nem csak Ipadje/Iphoneja, hanem "Iconsol"ja is lenne...

Nem akar beszállni az Apple a versenybe?

2013. márc. 16. 21:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/122 anonim válasza:
Szerintem magyarországon drága lenne a PS és XBOX-hoz képest.Mondjuk egy apple SZERINTEM nem nagyon hibásodna meg.
2013. márc. 29. 15:41
 12/122 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó: Miért ne hibásodna meg? Kb. mindegyik apple terméknek volt kezdésnél valami hibája. Iphone 4 ha ügyesen fogtad meg a telefont, elment a térerő. 4s -nél a kijelző sárgulás. 5 -nél a kopás. Biztos a többinél is volt/van hasonló hiba, de azokban nem vagyok jártas.
2013. márc. 29. 15:44
 13/122 Multigod97 ***** válasza:
95%
Szerintem a szoftverre gondolt. De amúgyis az iPhone-oknál sem volt az összes hibás, csak mivel az Apple-t nagyon sokan utálják, rendesen felfújták a dolgot.
2013. márc. 29. 16:11
 14/122 anonim ***** válasza:
45%
Én nem csodálom, hogy utálják 8x annyiba kerül csak mert 1 alma van rajta...
2013. márc. 29. 16:53
 15/122 anonim válasza:
75%
Nekem sincs eddig még mac gépem,viszont arra nem nagyon panaszkodnál,hogy lassú ill. akadozik stb... most remélem ezzel nem generálok egy vitát és ez már eltér az alap kérdéstől,csak leirtam
2013. márc. 30. 22:13
 16/122 anonim ***** válasza:
68%

Ez a kérdés is csak a buta trollokat gyűjti. 8x annyiba kerül. pffff ez is ilyen gyökér troll beszólásra jó csak.

Az apple-nek semmi keresni valója a konzol piacon. Mivel az Apple mindig valami egyedit készít amit még úgy senki nem csinált meg korábban.

De ott mi lenne az egyedi? Semmi. A Wii-nél meg az XBox-nál sincs nagy különbség kb szimpátia, hogy melyiket veszi meg az ember. Mivel mindkettőnél csak a játék a lényeg, az meg úgyis a készítőn múlik és nem az MS-en vagy a Sony-n.

2013. márc. 30. 22:53
 17/122 anonim ***** válasza:
Ja, mert iphone előtt nem volt telefon, ipad előtt táblagép, macbook előtt notebook...
2013. márc. 31. 09:49
 18/122 Multigod97 ***** válasza:
iPhone előtt nem volt érintőképernyős, wifiképes telefon. Az iPad előtt PDA-k voltak (lol). A Mac-ek rendszere volt az első grafikus op rendszer.
2013. márc. 31. 10:53
 19/122 anonim ***** válasza:
58%
Volt az iPhone előtt is sok érintőképernyős telefon (igaz nagyon szarok voltak), iPad előtt meg voltak Windowsos tabletek már (de használhatatlan szemetek) és a xeroxnak volt először GUI-ja, Steve is tőlük lopta, nézz utána...
2013. márc. 31. 14:14
 20/122 anonim ***** válasza:
63%

A xerox csak egy nagyon kezdetleges alapot talált ki. Az Apple nagyon sokat tett hozzá, hogy olyan legyen, az első Mac OS amilyen.

Szilicíium mindhalálig című filmet nézd meg ott hitelesen bemutatják, hogy mi is történt.

Wifis értintős telefon volt az iPhone előtt is, de azok rettenetesek voltak. Szolgáltatónál dolgoztam abban az időben így rengeteg telefont láttam és használtam, és bizony rettenetes volt a működésük egy iPhonehoz képest.

2013. márc. 31. 14:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!