Normális az apple? Mit akar azzal a sz** iphone -nal elérni. Hogy vegyék is meg? (kész röhej)
Volt ma már egy pár ilyen kérdés.
Avagy:
Normális a kérdező? Keresőt használni luxus?
nem tudom mi a problémád az iPhonennal mivel 20millot adtak el belőle az utóbbi negyed évbe valószinüleg nem lehet "sz*r".
a tiltás meg jogos volt
A válasz írója 36%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:55
fejezd már be. ha csak az iphone-t tudod az egekig magasztalni minden kérdésnél inkább ne írj sehova. most meg mindenkji érzékenyebb lesz erre, mert gyökérnek fogjákl tartani az apple-t.
Ennyi erővel az is befejezhetné aki csak az iPhone + Apple-t tudja szidni.
Egyébként a HTC telefonok is kifejezetten tetszenek
SGS2 szerintem se, de az Ace és legfőképp a SGS 1... Az itt a gond hogy volt a Samsungnak egyedi formaterve, lásd Spica, de jött az iPhone és a menü, a forma de még a csomagolás is elég durva copy lett. HTC SonyEricson Motorola mindig egyedit alkot, mind UI mind formaterv részéről.
Mondjuk nem látunk bele a legmélyebb részletekbe. Nekem mindössze annyi böki a csőrömet hogy ha az Apple kiad egy új telefont, azt itt egyböl lesz*rozzák,(egyeseknek hiányzik a bluetooth meg a flash és drágának tartják[SGS2 aktuálisan drágább]) és ha az Apple perel valakit egyböl egy mocsok. :)
Mielőtt butaságokat beszélünk nézzünk utána az adatoknak mert ezek nyilvánosak:
Samsung Electronics nyeresége:
"A Samsung 2,78 ezer milliárd von (2,59 milliárd dollár) adózott eredményt ért el a március 31-én zárult három hónapban. Ez 30 százalékos csökkenés az egy évvel korábbi 3,99 ezer milliárd vonhoz képest. A cég értékesítési árbevétele 36,99 ezer milliárd vonra nőtt a tavalyi első negyedévi 34,64 billió vonról. "
Apple
"A március 26-tal végződő negyedévben az Apple nettó bevétele az előző év hasonló időszakában elért 3,07 milliárd dollárról most 5,99 milliárd dollárra emelkedett, a részvényenkénti nyereség pedig 3,33-ról 6,40 dollárra nőtt. A bevétel 83 százalékkal 24,67 milliárd dollárra ugrott a negyedévre számolva. Elemzők 5,35 dolláros részvényenkénti nyereséggel és 23,3 milliárd dolláros negyedéves profittal számoltak a FactSet Research által előre jelzett konszenzusa szerint."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!