Normális az apple? Mit akar azzal a sz** iphone -nal elérni. Hogy vegyék is meg? (kész röhej)
Figyelt kérdés
mobilarena.hu/hir/odacsapott_az_apple_europabol_kitiltottak_a_samsun.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook2011. aug. 24. 21:30
71/81 anonim válasza:
"akkor elgondolkodom mégis hány évesek irkálnak ide... "
21 éves vagyok :) szerintem ez több, mint a te életkorod
72/81 anonim válasza:
Az agyi szinted ettöl még 15 éves szinten van :)
73/81 anonim válasza:
én 22 vagyok, de már 17 évesen vércikinek éreztem volna azt a viselkedést amit művelsz mostanság az összes apple témájú kérdésnél.
74/81 A kérdező kommentje:
Hát nem mindegy?? Oda ír ahova ő akar.. hahóóóó ez még nem iphone támogató oldal!!tehát.... sztem 8 hogy lemondja a almácskát-jogosan...!! Amugy nem tettek hülyévé:)) örülök hogy nem lettem divatmajom... ja iphonosok sajnos dislike..a többiek meg like!!
2011. aug. 30. 10:15
75/81 anonim válasza:
"örülök hogy nem lettem divatmajom..."
El kell, hogy keserítselek de... Pár éve az M$ -t volt divat szidni, mostanában az Apple-t pár év múlva meg majd egész mást.
76/81 anonim válasza:
De régen a komoly pda-k voltak felszerelve winmobile-al, amik nem fitttizésre, hanem munkára voltak. Persze, hogy szidták, mert nem a legjobb rendszer. Most az iphone-tól minden 12-14 éves kiscsaj el van ájulva. Akkor bem divattelefon? Szerintem a legtöbb iphone tulaj tinilány; akik apucitól kikönyörögték.
77/81 anonim válasza:
BMW-t is sokan apucitól könyörgik ki...
egyébként vannak olyanok akik nem villogásra használják az iPhonet, engem ezért zavar qvára amikor ezzel jönnek.
78/81 anonim válasza:
Kérdezö nem tettek hülyévé? Az lehet, mert szerintem már elötte is hülye voltál... Már eleve az írásodból látszik, hogy nem vagy a toppon :)
79/81 anonim válasza:
igen a kérdező tipikusan: Android fanokat felpontuzzuk iPhonet le
80/81 anonim válasza:
Nekem mondjuk semmi bajom az iphonenal csak az applelal.
Akinek van pénze iphonra az vegyen én már csak a cég viselkedése miatt sem vennék még ha lenne rá pénzem akkor se.(am az osztályomban 36-gyerekből 4 gyereknek iphonja van szal volt alkalmam szemügyre venni jó phone az csak drága)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!