Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az Apple nem akar beszállni a...

Az Apple nem akar beszállni a konzoliparba? Szerintem verné a Sonyt/Microsoftot.

Figyelt kérdés

Milyen menő lenne, ha az embernek nem csak Ipadje/Iphoneja, hanem "Iconsol"ja is lenne...

Nem akar beszállni az Apple a versenybe?

2013. márc. 16. 21:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/122 anonim ***** válasza:
0%

Apple copyz mindenkit aztán meg perel, hogy 1 telefon hasonlít az övékéhez...

Utálom az applefanokat akik csak ezt istenítik... szerintem sokkal jobban megéri 1 olcsóbb androidos telo mint 5x annyiba kerülő alma logó...

2013. márc. 31. 15:50
 22/122 anonim ***** válasza:
82%
Előző látom te is ahhoz a nyomorék táborhoz tartozol aki szerint egy 30e Ft-os telefon ugyanazt és ugyanúgy tudja, mint egy 150e-es. Gratulálok , no comment!
2013. márc. 31. 15:54
 23/122 anonim ***** válasza:
45%
jó 5x annyiba túlzás volt szerintem 100ezres teló bőven tud annyit
2013. márc. 31. 17:04
 24/122 anonim ***** válasza:
6%
Egy 30 ezres telóval lehet bluetooth -on fájlt küldeni. Ezt a 200k -s iphone 5 sem tudja. Akkor miről beszélünk, ha egy ilyen alap dolgot nem lehet használni.
2013. márc. 31. 17:10
 25/122 anonim ***** válasza:
53%
addig jó míg nem száll be... Amúgy meg lóf@szt verné!
2013. márc. 31. 17:35
 26/122 anonim ***** válasza:
76%

Volt szerencsém olcsó gagyi droidhoz. Azzal még telefonálni sem lehetett rendesen. De nyilván a 100e-es tud annyit és olyan minőségben, mint a 200e-es iPhone LOL.

Hol van a 100e-ben 3 mikrofon a profi zajszűrés miatt?? Bt fájlküldés?? LOL Mégis hol élsz te, az őskorban? 3 évig használtam droidot kb a az alsó középkategóriától a felsőig, de sosem küldtem fájlt bt-on. Ez egy olyan funkció amit jó ha a userek 5%-a ha használ max.

Viszont azt megtapasztaltam, hogy max a felsőkategória tudja azt a minőséget, de az sem mindig és mindenben. Van az iPhone-nak is gyenge pontja, de legalább amit tud azt profi módon csinálja.

Nem a sok hasztalan funkciótól lesz jó egy telefon. Az S4be is van egy rakat fölös funkció amit soha nem fognak használni, de a sok buta szerint azért jó, mert benne van. Csak az a baj, hogy még a vérfan droidosok is lefikázták amikor megjelent.

2013. márc. 31. 17:56
 27/122 anonim ***** válasza:
45%

Igazad van hogy ma már senki nem használ bt-t de régen nagy divat volt...

iphone-ba minek teszik bele ha nem bir küldeni semmit rajta? felesleges

Am szerintem az android 1 kalapsz@r nekem vmi jobb kéne

Htc- m nekem nincs semmi gondom vele fele annyiba került mint a iphone és még is tud annyit...

2013. márc. 31. 20:51
 28/122 anonim ***** válasza:

"Csak az a baj, hogy még a vérfan droidosok is lefikázták amikor megjelent."

És te kérem szépen mit csinálsz a droiddal? Csak nem lefikázod?!

Ha megkérhetlek, tegyél már az ios billenytűre swype -ot (természetesen jailbreak -et nem használhatsz!)! Ja, hogy nem lehet? Gondolom megint jössz a dumával, hogy az is full ősrégi, tiszta 2012 -es évek... A statusbarba kapcsold már ki a wifi -it! Ja, hogy nem lehet. Tegyél már fel egy másik launchert, mert a gyári nem tetszik. Ja, hogy nem lehet? Az nfc hogy működik? Ja, sehogy, mert egyik almában sincs? A kamerabeállításokkal hogy boldogulsz? Ja hogy nincs? Az időjárás widget milyen? Nemár, az sincs?! Az apple térképe hogy működik? Sehogy, ellenben a google? köszöni szépen, kiválóan. A siri hogy érti a magyart? Sehogy, a google now? Jól. Ha gondolod sorolhatom még.

2013. márc. 31. 21:57
 29/122 Multigod97 ***** válasza:
Google hangfelismerő van iOS-re. Az Apple térkép hiányos, de ez is csak idő kérdése (amúgy hála istennek, ez van és nem a google maps). Te felsoroltál egy csomó funkciót, amit az Android tud, de az iOS nem. Ossz meg Photostreamet bárkivel úgy hogy browserből meg lehessen nézni. AirPlay-el dobd ki a hangot és a képet full hd-ben? ugyan.. ez alapfunkció. Állítsd be úgy két telefonodat, hogy mindig ugyanaz legyen a naptárban, autómatikusan letöltse a megvett appokat stb.! tudod az iclouddal. ja nem bocsi. Válassz millió zene/tévésorozat/film közül full hd-ben. ja ok. és végül, de nem utolsó sorban próbálj ki egy androidos telót egy 1GHz-s dual core procival fél giga RAM-mal (iPhone 4, ami tökéleetsen gördülékeny, soha nem fagy). ha ezekkel megvagy, lehet okod vitatkozni.
2013. márc. 31. 22:59
 30/122 anonim ***** válasza:
51%
ki aza gyp aki 1 kis sz@r képernyőn akar vmit hdba nézni? soha nem fagy-al vitatkoznék de m1 túl sok applefan mondjuk én a lepontozáson csak röhögök szal m1 XD
2013. márc. 31. 23:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!