Az Apple nem akar beszállni a konzoliparba? Szerintem verné a Sonyt/Microsoftot.
Milyen menő lenne, ha az embernek nem csak Ipadje/Iphoneja, hanem "Iconsol"ja is lenne...
Nem akar beszállni az Apple a versenybe?
Apple copyz mindenkit aztán meg perel, hogy 1 telefon hasonlít az övékéhez...
Utálom az applefanokat akik csak ezt istenítik... szerintem sokkal jobban megéri 1 olcsóbb androidos telo mint 5x annyiba kerülő alma logó...
Volt szerencsém olcsó gagyi droidhoz. Azzal még telefonálni sem lehetett rendesen. De nyilván a 100e-es tud annyit és olyan minőségben, mint a 200e-es iPhone LOL.
Hol van a 100e-ben 3 mikrofon a profi zajszűrés miatt?? Bt fájlküldés?? LOL Mégis hol élsz te, az őskorban? 3 évig használtam droidot kb a az alsó középkategóriától a felsőig, de sosem küldtem fájlt bt-on. Ez egy olyan funkció amit jó ha a userek 5%-a ha használ max.
Viszont azt megtapasztaltam, hogy max a felsőkategória tudja azt a minőséget, de az sem mindig és mindenben. Van az iPhone-nak is gyenge pontja, de legalább amit tud azt profi módon csinálja.
Nem a sok hasztalan funkciótól lesz jó egy telefon. Az S4be is van egy rakat fölös funkció amit soha nem fognak használni, de a sok buta szerint azért jó, mert benne van. Csak az a baj, hogy még a vérfan droidosok is lefikázták amikor megjelent.
Igazad van hogy ma már senki nem használ bt-t de régen nagy divat volt...
iphone-ba minek teszik bele ha nem bir küldeni semmit rajta? felesleges
Am szerintem az android 1 kalapsz@r nekem vmi jobb kéne
Htc- m nekem nincs semmi gondom vele fele annyiba került mint a iphone és még is tud annyit...
"Csak az a baj, hogy még a vérfan droidosok is lefikázták amikor megjelent."
És te kérem szépen mit csinálsz a droiddal? Csak nem lefikázod?!
Ha megkérhetlek, tegyél már az ios billenytűre swype -ot (természetesen jailbreak -et nem használhatsz!)! Ja, hogy nem lehet? Gondolom megint jössz a dumával, hogy az is full ősrégi, tiszta 2012 -es évek... A statusbarba kapcsold már ki a wifi -it! Ja, hogy nem lehet. Tegyél már fel egy másik launchert, mert a gyári nem tetszik. Ja, hogy nem lehet? Az nfc hogy működik? Ja, sehogy, mert egyik almában sincs? A kamerabeállításokkal hogy boldogulsz? Ja hogy nincs? Az időjárás widget milyen? Nemár, az sincs?! Az apple térképe hogy működik? Sehogy, ellenben a google? köszöni szépen, kiválóan. A siri hogy érti a magyart? Sehogy, a google now? Jól. Ha gondolod sorolhatom még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!