Az Apple nem akar beszállni a konzoliparba? Szerintem verné a Sonyt/Microsoftot.
Figyelt kérdés
Milyen menő lenne, ha az embernek nem csak Ipadje/Iphoneja, hanem "Iconsol"ja is lenne...
Nem akar beszállni az Apple a versenybe?
2013. márc. 16. 21:16
121/122 anonim válasza:
Pont tegnap akartam beírni hogy nah vége lett a vitának pedig még a 200 hozzászólást el se értük :S
Beég az amoled kijelző? 2 évig használtam Wave- telefont super amoled kijelzővel nem volt semmi gondom semmi beégés etc...
"Mert nem telik többre, és írigy vagy." tipikus iphone fan lerázó válasz...
És mi van ha valaki megteheti de nem olyan f@sz hogy megvegye hanem van esze és 80-100ezért vesz inkább valami telót?
Nekem édes m1 h ki a nyertes az androiddal is azt csináltok amit akartok de ne ilyen lof@sz visszavágással érveljetek...
122/122 anonim válasza:
Létezett ilyen a SNES korában, csak épphogy gyenge bevételeket produkált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!