Az ios és az iphone szar. Már többször leírtam miért. A nagy kijelzőket meg csak azért szidod, mert az isteneid még nem adtak 5 colos telefont. A színhűség közelébe sincs az i5 és az i4s (4 -et még nem láttam élőben, a 3gs meg már elég régi). Beégni max az agyadba az alma reklám dumája fog. Hopsz, már késő, már rég benne van. Az tetszett hogy leírtad, hogy az iphone nak "retina" kijelzője van. Jó kis reklám duma. A hülye emberek mint ti, be is veszik. Azt én egy szóval sem említettem hogy az iphone -ok törékenyek lennének. Nem kell dobálni a telefonokat és kész.
2013. ápr. 6. 21:07
114/122 anonim válasza:
A színhűséget gondolom az amuledre értetted. Fogadok, semmi gondod nem lenne vele, hogy ha a szerelmeid is oylan kijelzővel dobnák piacra azokat a szemeteket.
2013. ápr. 6. 21:08
115/122 anonim válasza:
És a nyertesssssssssssss: AZ ANDROID!!!
És a nyertesssssssssssss: AZ ANDROID!!!
a vesztes az az izé, valami alma
2013. ápr. 12. 21:28
116/122 anonim válasza:
Tudod te mi az a színhűség te szerencsétlen?
A múltkor néztem az S3-at az i5-öt meg a Sony X Z-t egymás mellett. Az S3-nak olyan ocsmány fos kijelzője van, hogy az eszméletlen. A Sony egy fokkal jobb, de az i5 az odaver mind a kettőnek.
2013. ápr. 12. 21:40
117/122 anonim válasza:
Az amoledek beégésével meg tele vannak a fórumok. Biztos mind csak kamuból írogatnak. Nekem is csak poénból égett be a amoledes telefonom kijelzője.
Egyáltalán tudod te mi az amikor beég a kijelző? Mert szerintem totál fogalmatlan vagy a témához. Mondhatni már már szánalmasan sötét vagy hozzá.
2013. ápr. 12. 21:43
118/122 anonim válasza:
Ez is kamu nyilván és nem égnek be a fos amoled kiejlzők.
Látom sehogy sem tudjátok elfogadni a vereséget :(
Szegény sznoob apple fanok :(
2013. ápr. 12. 22:20
120/122 anonim válasza:
Milyen vereséget te lúzer? Aki itt vereséget szenvedett az max te vagy, mert olyan szerencsétlen vagy, hogy azt magyarázod magadnak, hogy a fos 50e Ft-os gagyi telefonod felér egy iphone-hoz. Mert nem telik többre, és írigy vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!