Az Apple nem akar beszállni a konzoliparba? Szerintem verné a Sonyt/Microsoftot.
Milyen menő lenne, ha az embernek nem csak Ipadje/Iphoneja, hanem "Iconsol"ja is lenne...
Nem akar beszállni az Apple a versenybe?
ma 18:53
Te is csak erősíted a szabályt, hogy a kukadroidosok elvakult applehaterek. Gratulálok!
köszi!
Ha valami nem ér annyit és többet kérnek ezt g*ciségnek hívják :D
Olyan mint amikor nézed a hirdetéseket és találsz olyat amit ér 50ezer forintot és az a féreg 100ezerért tette fel
ma 20:04
A 19:24-et nem neked írtam. Csak egyszerre írtatok.
19:24
Te is csak erősíted a szabályt, hogy a kukaalmások elvakult androidhaterek. Gratulálok!
ma 21:58
Na mi van looser kifogyott a muníció? Gyenge vagy. :D
Hagyjuk már az almát...
Az almavásárlók nagy része is tudja, hogy egy túlárazott valamit vesz.
Az Apple termékek egyáltalán nem rosszak, de:
1. Semmi extra formabontó nincs bennük, szinte minden ötletet megvalósított már más.
2. Iszonyúan túlárazottak. Jóval olcsóbban kaphatunk ugyanilyen tudású telefont.
3. Az egyetlen ami eladja a telefont, az a reklám. Nézz meg bármilyen filmet, mindegyikben csak iMac-et, iPhone-t, iPod-ot látsz.
Pontosan ugyanaz, mint a McDonald's. Arról talán senki nem akar vitatkozni, hogy a mekis kaja iszonyú szemét és ráadásul a reális ár kb 4-5szörösét kérik értük. (600 ft 10 dkg krumpli, anyagköltsége kb 6 forint...) mégis millióan esznek ott nap mint nap.
Miért? Reklám... "Ha a mekiben eszel, f*sza gyerek leszel"
Pontosan ugyanez a helyzet az Apple-lel is, ezt csak a nagyon elvakult hívők nem képesek belátni.
obsidian válasza:
Naná, hogy csak a reklám adja. Facepalm. Gondolkodni meg luxus. Kár, hogy az összes felmérésnél mindig az iPhone-al a legelégedettebbek. Ez is csak a reklám miatt van. Annyira szánalmasak ezek az érvek. Jóval olcsóbban? Aha amikor 20e-el drágábban vettem egy droidot (mint amennyiért egy iPhone-t vehettem volna) aminek rozsdás dobozhangja volt én azt nem nevezném minőségnek jóval olcsóbban.
Tény, hogy a kijelzője nagyobb felbontású volt, de az egész telefon összességében elég gyenge eresztés volt.
Jóval olcsóbban nem nagyon lehet venni olyan minőségű telefont. Már megint ez a szánalmas érvelés. Nem véletlen, hogy a csúcsmobilok, mind 180e felett vannak.
"Naná, hogy csak a reklám adja. Facepalm. Gondolkodni meg luxus. Kár, hogy az összes felmérésnél mindig az iPhone-al a legelégedettebbek. Ez is csak a reklám miatt van."
Igen, ez is az elvakultság miatt van. Mert az apple hívők szemében kétféle telefon van.
Apple és nem Apple. Egy fanatikus soha nem fogja azt mondani az iPhone-jára, hogy nincs megelégedve vele, akkor sem ha így van. Míg aki szélesebb látókörben látja a telefonokat, az nem fél kimondani, ha valami nem tetszik rajta, max legközelebb vesz olyat, amiben pont ez a funkció, mert van választék is...
Egy gitáros srác jut eszembe régről, aki nagyon elégedett volt a gitárjával. Elmondta, hogy "kicsit görbe a nyaka, a hangolást nem nagyon tartja, a bundok zörögnek, a hangszedők sípolnak, de ez egy nagyon jó gitár, bátran ajánlom!!4" :D
Kb ilyesmi pszichológia áll a háttérben az ájfonok mögött is.
"Aha amikor 20e-el drágábban vettem egy droidot (mint amennyiért egy iPhone-t vehettem volna) aminek rozsdás dobozhangja volt én azt nem nevezném minőségnek jóval olcsóbban.
Tény, hogy a kijelzője nagyobb felbontású volt, de az egész telefon összességében elég gyenge eresztés volt."
Nos az, hogy te vettél drágán egy szar telefont, nem igazán érdekel senkit. A te sarad, hogy nem néztél eléggé körül és olyat választottál, ami nem felel meg neked. Ettől még nem lesz szar minden más telefon, ami nem Apple, dehát ezt egy fanboynak aztán mondhatja az ember. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!