Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az Apple nem akar beszállni a...

Az Apple nem akar beszállni a konzoliparba? Szerintem verné a Sonyt/Microsoftot.

Figyelt kérdés

Milyen menő lenne, ha az embernek nem csak Ipadje/Iphoneja, hanem "Iconsol"ja is lenne...

Nem akar beszállni az Apple a versenybe?

2013. márc. 16. 21:16
 81/122 anonim ***** válasza:
73%
Jönnek a nyomorék fikázások ismét. Steve Jobs nélkül az Apple most sehol sem lenne. De az ilyen csökött agyú barmok, mint ti ezt úgyis képtelenek vagytok felfogni.
2013. ápr. 3. 18:28
 82/122 anonim ***** válasza:
63%
Azért vagy ilyen mérges, mert elmondtam az igazságot az istenedről?
2013. ápr. 3. 18:39
 83/122 anonim ***** válasza:
70%
Ember figyelj már nem érdekel senkit a "Munkás Pisti" a feltett kérdésre válaszolj ha nem akkor hanyagold a hozzászólást.Elég volt már a fanbójkodásból.Menj a WC-be és verd ki a ájfónodra a rákot nem érdekli az a nagy húsvágó deszka.Ha kiadnának belőle egy 20cmX30cm darabot a sok hülye inkább pót-zsebet varratna a nadrágjára csak hogy villoghasson vele.
2013. ápr. 3. 18:40
 84/122 anonim ***** válasza:
78%

Nem én kezdtem itt orrba-szájba írkálni a baromságot és fikázni az apple-t.

Amúgy ti bizonyára sokkal jobban értetek a vállalat vezetéshez és jobban tudjátok, hogy mekkora veszteség volt Steve Jobs halála az IT iparnak, mint a nagy cégek csúcsvezetői akik valóban értenek is ahhoz amit csinálnak, veletek ellentétben.

2013. ápr. 3. 20:15
 85/122 anonim ***** válasza:
63%

Nekem lehet 1 kérdésem applefanoktól? Semmi viszályt nem akarok ezzel csak 1 kérdés:

Tudtommal az iphone 5 16-32gb olyan 150ezer felett van ugye?

Akkor a kérdés: ki az aki 150ezer ért telefont vesz? mi ér meg benne 150ezret? annyiért már 1 jó használt kocsit veszel...

2013. ápr. 3. 20:51
 86/122 anonim ***** válasza:
63%

ezzel meg vitát akarok XD

[link]

2013. ápr. 3. 20:52
 87/122 Multigod97 ***** válasza:
100%
Előző: szomorú és nem szép ilyet mondani, de ők semmit nem tettek az emberiségért, és igen nem az ő hibájukból. De egyébként is, te megsirattad őket? Mert nem hiszem. Steve Jobs pedig bárki bármit mond nagy elme és nagyon biznisz gondolkodású ember volt. Nem azért szerették, mert milyen kedves volt. Hanem mert egy zseni.
2013. ápr. 3. 22:51
 88/122 anonim ***** válasza:
49%

??? WTF?

Steve Jobs mi a szart tett az emberiségért? Elgurult a gyógyszered?

2013. ápr. 3. 22:52
 89/122 anonim ***** válasza:
77%
Ezzel a logikával az MS alapítói, vagy Linus Torvalds, vagy a Samsung vagy a Ford, vagy a Mercedes vagy bármelyik cég alapítója mit tett az emberiségért? Semmit. Ami nyilván nevetséges baromság.
2013. ápr. 3. 23:24
 90/122 anonim ***** válasza:
63%
# 85/89 erre 1 applefanse válaszol?
2013. ápr. 4. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!