XBOX 360 Slim-et, vagy PS3-at vegyek? Próbáljatok "meggyőzni" mind a két oldalról! Nem tudok dönteni még soha nem játszottam egyikkel se, melyik jobb?
jajjj :D:D olyanokat írtok sokan :D:D :)
sztem a ps3 és az xbox 360 árát hasonlítsátok össze és kiderül melyik is ér többet :):):)
Előző:
5 ezer forint különbség az semmi.
Előző:
és elolvastad mind a 83 hozzászólást?
Amúgy biztos volt benne irdatlan sok mennyiségű f.szság, mindkét félről, bár PS3 tény, hogy jobb.
Hogy menne már PC-n egy PS exklúzív????
Nehogy PC-t vegyél, 2 évenként újítgathatod, és drágább is.
Warezolni meg remélem nem akarsz, tehát nincs semmi előnye.
PC-n God of War?
Azt megnézem.
Talán a PSP és PS2 részek emulátorral, de normálisan működő emulátor nem létezik, és a játékélmény megtizedelődik.
GoW 3 meg sehogy sem megy PC-n, nem is fog kb soha.
Amúgy PC ellenes vagyok játék szempontjából, de az mondhatni hülyeség, hogy drágább.
Mármint tényleg az, de ha megnézzük, hogy egy PC játék mondjuk átlagosan 3k-val olcsóbb, akkor ha csak 10 játékot vesz az ember az már 30k különbség, abból mondjuk kijön majd egy új VGA (ha még jó áron el tudja adni a mostanit), és akkor ez a 10 játék kb 1 évet jelent. 2 év alatt már 20 játék és 60k "nyereség", akkor már proci csere is talán belefér, 2 évente meg simán ráér az ember újítani.
Ráadásul a hardcore játékos nem csak évi 10 játékot vesz.
Én nem viszem nagyon túlzásba a játékokat, durván 2 év alatt 30 játékkal játszottam, elég nagy különbség.
De ha PC-re 1000 ft lenne ugyanaz a játék, mint ami konzolra 10k akkor is konzol mellett döntenék, mert a grafikán kívül nem tudok hátrányt mondani a PC-hez képest (ha meg valaki grafikab.zi az várja meg a next gen konzolokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!