Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » XBOX 360 Slim-et, vagy PS3-at...

XBOX 360 Slim-et, vagy PS3-at vegyek? Próbáljatok "meggyőzni" mind a két oldalról! Nem tudok dönteni még soha nem játszottam egyikkel se, melyik jobb?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 19:25
 81/94 superbayern válasza:

jajjj :D:D olyanokat írtok sokan :D:D :)

sztem a ps3 és az xbox 360 árát hasonlítsátok össze és kiderül melyik is ér többet :):):)

2012. febr. 27. 13:32
 82/94 anonim ***** válasza:

Előző:

5 ezer forint különbség az semmi.

2012. febr. 27. 15:57
 83/94 anonim válasza:
PS3 fanok, engem meggyőztetek, ps3-at fogok venni :D úgyis az volt tervbe :D Csak még összekell rá szedni a pénzt :D Köszi az infókat sokat segítetteket, pedig nem én nyitottam a posztot, csak idetévedtem. Még1x kössz! :))
2012. márc. 26. 20:36
 84/94 anonim ***** válasza:

Előző:

és elolvastad mind a 83 hozzászólást?

Amúgy biztos volt benne irdatlan sok mennyiségű f.szság, mindkét félről, bár PS3 tény, hogy jobb.

2012. márc. 26. 20:59
 85/94 anonim válasza:
ja elolvastam, de a végén mégiscsak úgy döntöttem hogy inkább összerakok egy új pc-t mivel azon minden megy... még a god of war is. :)
2012. márc. 31. 18:38
 86/94 A kérdező kommentje:

Hogy menne már PC-n egy PS exklúzív????

Nehogy PC-t vegyél, 2 évenként újítgathatod, és drágább is.

Warezolni meg remélem nem akarsz, tehát nincs semmi előnye.

2012. márc. 31. 21:30
 87/94 anonim ***** válasza:

PC-n God of War?

Azt megnézem.

Talán a PSP és PS2 részek emulátorral, de normálisan működő emulátor nem létezik, és a játékélmény megtizedelődik.

GoW 3 meg sehogy sem megy PC-n, nem is fog kb soha.

Amúgy PC ellenes vagyok játék szempontjából, de az mondhatni hülyeség, hogy drágább.

Mármint tényleg az, de ha megnézzük, hogy egy PC játék mondjuk átlagosan 3k-val olcsóbb, akkor ha csak 10 játékot vesz az ember az már 30k különbség, abból mondjuk kijön majd egy új VGA (ha még jó áron el tudja adni a mostanit), és akkor ez a 10 játék kb 1 évet jelent. 2 év alatt már 20 játék és 60k "nyereség", akkor már proci csere is talán belefér, 2 évente meg simán ráér az ember újítani.

Ráadásul a hardcore játékos nem csak évi 10 játékot vesz.

Én nem viszem nagyon túlzásba a játékokat, durván 2 év alatt 30 játékkal játszottam, elég nagy különbség.

De ha PC-re 1000 ft lenne ugyanaz a játék, mint ami konzolra 10k akkor is konzol mellett döntenék, mert a grafikán kívül nem tudok hátrányt mondani a PC-hez képest (ha meg valaki grafikab.zi az várja meg a next gen konzolokat)

2012. ápr. 2. 20:14
 88/94 anonim válasza:
ÉN pc-s vagyok, a konzolokkal semmi bajom. A gow 1,2-n már játszottam saját gépemen és jól működött. Csak idő kérdése hogy a ps3 emut is megcsinálják, de ebbe szerintem semmi értelme belefolyni. Az exlusieve-okat meg túlélem ha nincsenek. Viszont fps játékot játszani billel és egérrel az igazi. Ezt szerintem bárki alátámaszthatja. Figyeljétek meg, hogy a ps3 is már majdnem egy pc, csak annyiban különbözik, hogy nem lehet rá progikat rakni, és nincs olyan drága mint egy full gép. De ha idővel fejlődik a konzol, ami valószínüleg így lesz, akkor már szinte ugyanaz lesz mint a pc. Én már most is alig látok különbséget. Ettől függetlenül, simán elviselnék egy konzolt :) De maradok a megszokottnál :) És warezolni higgyétek el nem is rossz dolog. Drágák a játékok és azért 8 óra játékélményért annyi pénzt kiadni inkább nem :) de a crysis 2-t azér megvettem :D Bocsi skacok kicsit sokat írtam.
2012. ápr. 3. 23:05
 89/94 A kérdező kommentje:
8 óráér 7-10 ezer ft nem is olyan sok, ha azt nézed, hogy egy Blu-ray film is majdnem ennyi és az csak 1,5-2 óra "élvezet".
2012. ápr. 4. 12:14
 90/94 anonim válasza:
Mondasz valamit, de nekem jó a netes is :) , főleg a filmekért amit egyszer megnézek másodjára meg már nem is biztos.
2012. ápr. 4. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!