Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » XBOX 360 Slim-et, vagy PS3-at...

XBOX 360 Slim-et, vagy PS3-at vegyek? Próbáljatok "meggyőzni" mind a két oldalról! Nem tudok dönteni még soha nem játszottam egyikkel se, melyik jobb?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 19:25
 21/94 anonim ***** válasza:
a ps3 jobb maradjunk ennyiben...és amúgy elég sok hiba adódhat a letölött gamek miatt xboxon...tapasztalat...
2010. dec. 7. 21:57
 22/94 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem, hogy veszek egy Xbox 360 Slim-et.Egyik PS3-as ismerősöm sincs megelégedve a PS3-jával.Próbáltam egy Boxot is de nekem sokkal jobban bejött.
2010. dec. 7. 21:58
 23/94 anonim ***** válasza:

20:26

Húúú, tehát van rá kutyasimógatós, meg autós játék.

És az autós játéknál is rohadt jó érzés, ha pl. GT5 24 órás versenyén állva (mert ugye ülve nem lehet Kinect-ezni) előretartott kézzel játszol.

21:58

Honnan vannak ilyen ismerőseid?

Jó, vegyél xbox-ot, játszani azzal is tudsz, de nem tudok 1 embert sem mondani, akinek volt ps3-ma, és nem tetszett neki.

Pl. itt vagyok én is (oké, nem ismersz), van ps3-am, és teljesen meg vagyok vele elégedve, játszani is jobb, mint boxon, meg az egész egy nagy multimédia-center, film-zene-minden.

2010. dec. 7. 23:45
 24/94 anonim ***** válasza:
Juhú, győztek az xBox-osok!Vesztes PS3-asok!:DD
2010. dec. 8. 06:41
 25/94 anonim ***** válasza:

14:46

Legalább nézz az árak után ha már válaszolsz!

320GB PlayStation 3 slim alapgép 80 ezer Ft

17:03

Mert Az Xbox 360 nem arról volt híres hogy túlmelegedett? :D

Amúgy nekem már 3 éve van PS3-am és egyszer se volt vele gond!

Kérdező

Az ismerősöd mért nincs megelégedve a a PS3-mal?

Amúgy ennyit a nagyban hirdetett Kinect-ről!

http://www.youtube.com/watch?v=57NbsAwFhZI

Csak a reklámokba olyan jó! :D

2010. dec. 8. 08:34
 26/94 anonim ***** válasza:
sajnálom hogy nem sikerült meggyőznünk téged! ps3 4evah
2010. dec. 8. 09:36
 27/94 A kérdező kommentje:
"Bocs hogy nem PS3-at választottam!"De végülis nekem kell játszani, használni, nem nektek.AMúgy az volta baj ismerősömnél, hogy vmi tönkrement benne és nagyon drága lett volna a javítása.És ezért úgy döntött, hogy eladja alkatrésznek és nem kockáztatja a további hibákat.És én próbáltam még régebben de nem voltam nagyon elhűlve tőle.Meg amúgy se szerettem soha a SONY-t, nem az a kimondottan korrekt a szervíze.
2010. dec. 8. 19:25
 28/94 anonim ***** válasza:
amúgy nekem 1 éve van meg a ps3 és eddig annyi gond volt vele,hogy egyszer 22 órán át játszottam vele !:-) amúgy az xbox kontrollerje kényelmetlenebb mint a ps3-é, az ujjad olyan szinten bemerevedik mint az állat,mivel az egyik "görgő" fent van a tetején:D
2010. dec. 8. 19:28
 29/94 anonim ***** válasza:
keress rá a wikipédiában az xbox-ra és a ps3-ra is :) nézd meg a hardvereket...aztán utána mondjátok hogy szebb és minőségibb a grafja a boxnak :P
2010. dec. 8. 19:31
 30/94 A kérdező kommentje:
megnéztem ezt a kinectfail-os video-t nem tudom, hogy azt figyelted-e, hogy ez csak egy fénykép volt a bal fölső sarokba.Nem is pislogott.:D Nem tűnt föl?Nézzétek már meg!DE GÁZ!
2010. dec. 8. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!